Tehnički kutak > Tuning skutera

odjednom ne ide kako treba ic,help

<< < (28/35) > >>

domagoy 46:

--- Citat: pajo - 22 Rujan, 2010, 23:35:32 ---ja bi probo sa 80diz

--- Kraj citata ---

pa i je sad 80 dizna  :icon_scratch:

domagoy 46:
ostavio sam diznu 80,i iglu sam vratio za 1 zub,i opet nije isao kako treba,tj. trokira oko 80 90,onda sam je vratio za jos jedan zub i onda je bilo jos gore,stavim diznu 78 i opet  ko malo trokira na 80 90 aa lud sam vise,ide mi na zivce,nezz vise sta da radim,najradije bi vratio onu diznu 45 grrr

Ivan_drifter:
gle najlakse je djelove kupit i zamjenit s tuning parts... a stelanje je majka svega.... to koda ja dodem s serijalom i idemo na 402 metra i ja cu te odrat... zasto zato sto ti nemas postelan skut i trokira 2 min dok krene... hehhe stelaj stelanje je skupo s razlogom...

aprilia area 51:
nitko ti od nas nemoze reci tocno sta da uradis da bi bilo sto posto to moras kako da kazem osjetit...hehe...znaci probaji vecu manju diznu iglu saraf sa smjesu probaj sve probaj i napravit ces....mozda da ostavis iglu skrzo gore i diznu 80 i ako ti trokira malo na punom gasu samo da izbusis jos jednu 2 rupe na filteru da dobije malo vise zraka...

domagoy 46:
evo nesto smo probavali maloprije

stavio sam diznu 85 i igla skroz gore i ide dosta dobro al malo zatrokira na 90 pa prestane do 115 i onda opet trokira???,malo se igramo jos s smjesom al nismo jos uspjeli skroz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju