Tehnički kutak > Tuning skutera

odjednom ne ide kako treba ic,help

<< < (29/35) > >>

aprilia area 51:
to ti je onda nijansa malo probaj jos s saraficem za smjesu ispeglat to trokiranje kod 90 nekak a za krajnju daj mu jos zraka izbusi airbox jos jedno rupu 2 pa vidi

domagoy 46:
 :help:

marin18:

--- Citat: domagoy 46 - 24 Rujan, 2010, 23:34:25 --- :help:

--- Kraj citata ---
kompa,najbolje bi ti bilo da si uskratis muke i das 150-200kn nekom tko zna postelat to kak spada pa si na miru,a ne ovako muku mucis,ja neznam stvarno kako ti se da vise,imas srece da ti je smjesa pre bogata,jer inace bi ti vec taj due+ cviko odavno... :icon_thumright:

wonderkid:
ostavi diznu 80 i izbusi jednu rupicu na airboxu pa vidi situaciju

coko:

--- Citat: domagoy 46 - 05 Kolovoz, 2010, 18:03:21 ---stavljao sam maloprije druge rolice,i opet isto,i stavljao sam drugi centr. feder i opet isto....nezz...aj vidjet cu sada sta je s termo grupom,skinut cu je,a kako da paljenje okrenem??ne kuzim???

--- Kraj citata ---

ako je ostao bez ulja to može biti problem 99,9%   .. . moguće lagano zaribavanje ili je prsten spekao tj. sljepio se u utor klipa pa nema kompresije . . .
ili se nešto jednostavno raštelalo :zrak ,faza,protok goriva. . . .
izmjeri kompresiju. .  . (mada sumljam da će naći valjane podatke za kit ali trebalo bi biti 10.5-12,5/1 ) akoje dobra korak po korak :karb ,vario.kumpl,remen. . .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju