Općenito > Oprema

Hlace ili pokrivac za skuter?

<< < (2/3) > >>

Doomsday:
Savjet od dugonogog dugonogom... :zubo:

Nađi ovako nešto, ovaj model nema nikakav đon, može se smotat u jako malo prostora, i skupa sa kišnim nadhlačama, možeš nosit ispod bilo koje hlače i bilo koje cipele...  :icon_thumright:

IXS X-Rain Boots GAITER

Oklop:
@Genesis

rukavice sam vec odabrao, samo cekam da mi u ducan dojde xl (probao xxl ali ipak nemam toliku sapu :icon_biggrin:)
http://www.ave.hr/index.php?menu=motori&pid=242&cid=7&proizvod=Tucanourbano-Siberius

@Doomsday
vidish vidish, nije losa ideja...pa mi cak i cipele ostanu fino suhe

Doomsday:
"... I'm driiiiving in the rain, just driiiiving in the rain..." :zubo:

:icon_thumright:

Genesis051:
@Oklop

Ja imam upravo takve!...  :icon_thumright: bio u par navrata na "potopu", i došao do cilja sa potpuno suhim (i toplim) šakama/prstima...
Dobro...kad je jaka kiša, onda je to obično južno vrijeme, pa nije posebno hladno (ovo mi je bila 1. zima s njima, a i nije bila neka hladnoća) ... ali za tvoju relaciju, ti se ruke i neće ohladit...

Genesis051:

--- Citat: Doomsday - 28 Rujan, 2007, 16:23:30 ---"... I'm driiiiving in the rain, just driiiiving in the rain..." :zubo:

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Mogu ti reći, da se, još uvijek, neki ljudi užasnu, kad im kažem, da je baš gušt vozit po kiši, samo treba bit nepromočivo obučen...

Najprije sam znao komentirat, da neću puštat motor u firmi (kad počne kiša za poć doma, a došao radit po suhom vremenu), jer mi je "ionako blizu, a i doma se odmah presvučem u suho"...
Pa su, u međuvremenu, digli ruke od mene ...  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:  više ništa ne komentiraju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju