Općenito > Retro-skuteri

Vespa LML 2010

<< < (2/11) > >>

alfist159:

--- Citat: JogFromYamaha - 04 Kolovoz, 2010, 10:17:12 ---ah neznam bas
nebi ja to uzeo
ako kupujem nesto ko izgleda ko vespa onda uzimam px200 ili neku orginalnu vespicu a ne kopiju
rede nadem rabljenu u ok stanju pa ju dotjeram i uzivam.
Nakon 10 godina dok se vrijednost digne cete vidjeti zasto.

--- Kraj citata ---

Slažem se sa tobom i nastojat ću da bude original, ali ako uleti jeftino indijka što se može...  :glasses9:

Što ako ti neko uvalja ovo: http://www.4kotaca.net/HR/oglas379509/VESPA.htm a ne kaže pravu istinu...  :happy3:

JogFromYamaha:
a cuj nisam neki strucnjak za vespe vozio sam par njih ali prepoznajem pravu vespu
i dok idem kupovat uzmem si frenda koji je fanatik za njih i rekel bu mi dal su orginalni srafi koji drzekotace gore i sl.
Stvarno covjek ju pozna u detalje
a na ovoj mislim da je kopija i da netko pokusava na toj kopiji zaraditi jer  je sic drugaciji zmigavci su mi sumnjivi a po instrument tabli se lako prepozna.
A i cijena 3000kn je nekak nisko za vespu. Prosjecna cijena px200 je minimum oko soma soma i pol eura  u kolko tolko dobrom stanju tako da bi mi za 3000kn odna nes smrdjelo

eladio:
Ja sam svoju prodao za 4000kn i bila je tip top  :redface:
Mogao si se voziti 100km/h i maknut ruke s volana  bez problema :laughing7:

To s cijenom kod vespe nikad neznas, netko nabrijava 1000 i vise eura sto nema smisla..
Toliko ipak ne vrijedi... Ima puno boljih skutera od 125ili vise ccm koji su isplativiji onda od PXice  :glasses9:

BilyPiton:
sry an off topicu mene zanima nisam se nikad bas susreo s vespama vidio sam ih onak iz daleka nisam ot nikad vozio za kaj sluzi neka papučica na vespi dole di je za noge metnut? kuplung?

gokiSP:
Kočnica

Btw, zašto su pod novitete naveli prednji disk?  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju