Općenito > Retro-skuteri
Vespa LML 2010
BilyPiton:
vidio sam da ima i na ručkama 2 ko kočnice znaci lijeva je kuplung a dole zadnja bubanj na nogu?
eladio:
--- Citat: www.ubizec.com - 04 Kolovoz, 2010, 12:02:28 ---vidio sam da ima i na ručkama 2 ko kočnice znaci lijeva je kuplung a dole zadnja bubanj na nogu?
--- Kraj citata ---
Da, a znas li di se salta ? :toothy9:
Stisnes kvacilo i zakreces komplet rucku :icon_biggrin:
BilyPiton:
znam da se nešalta ;D al bas me zanima cem sluzi nisam nikad vozio vespu tak da neznam to ti je isto koda te ja dopeljam pred tablu boinga 737 i da te pitam kak se ukljucuje autopilot ti bi zujo a ja bi ti se smijo :laughing6:
JogFromYamaha:
na vespi klasicnoj ne ovim novima imas manualnu getribu s 4 brzine lijeva rucica ti je kuplung ko na svakom motoru a mjenjas brzinu tako da stisnes lijevu rucicu i okrens ju u poziciju ovisno u koju brzinu zelis
prednja kocnica je na desnoj rucici a dolje je kocnica zadnje kocnice.
PX vespa je tradicionalno bubanj naprijed i otraga a samo u zadnjih par godina su deli disk jer je kocnica na px prednja kamikaza pogotovo dok se koci s vise brzine ili se naglo koci
a o cijeni vespe i skutera ne zelim ni poceti sve je to precijenjeno i nitko meni nebu pravdal runnera i njegovin 3 soma eura cijenu ili vespu novu. Ali necemo sad o tome
BilyPiton:
hvala :hello: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju