Općenito > Retro-skuteri
Vespa LML 2010
SRAD:
--- Citat: filiplatinovicz - 09 Studeni, 2010, 02:33:19 ---ne razumijem tu tvoju tvrdnju da ŽALIŠ za manualnim mjenjačem... svi uskrsli modeli vespa i LML star imaju praktički identičan ručni mjenjač s 4 stupnja prijenosa
--- Kraj citata ---
Vjerovatno mu uz danasnju koncentracju skutera fali rad i vožnja na mopedima i Vespama sa mjenačem, jer jednotavno opao je broj takvih motora na cesti.
mmario73:
da vozio sam Tomos-a ranije, i sad skute koji imaju CVT, Vespu nikad nisam imao... očigledno ne postoji ni jedan skut sa manuelnim menjačem osim Vespe
zL!Ko:
cini mi se kao da je tomos imao neke skutere sa mjenjaces. ili sam to sanjao :toothy10:
filiplatinovicz:
--- Citat: mmario73 - 09 Studeni, 2010, 15:57:21 ---da vozio sam Tomos-a ranije, i sad skute koji imaju CVT, Vespu nikad nisam imao... očigledno ne postoji ni jedan skut sa manuelnim menjačem osim Vespe
--- Kraj citata ---
pa lijepo ti piše da osim obnovljene Vespe i aktualni modeli LML Star imaju manualne mjenjače, praktilki identične kao Vespa...
Tomos i dalje proizvodi APN modele s nožnim mjenjačima, ali to nisu skuteri! :glasses9:
SRAD:
--- Citat: filiplatinovicz - 10 Studeni, 2010, 00:08:27 ---pa lijepo ti piše da osim obnovljene Vespe i aktualni modeli LML Star imaju manualne mjenjače, praktilki identične kao Vespa...
Tomos i dalje proizvodi APN modele s nožnim mjenjačima, ali to nisu skuteri! :glasses9:
--- Kraj citata ---
Stare LML i ove nove današnje zajedno sa talijanskim uglavnom svi nazivaju Vespama pa zato dolazi do nejasnoće.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju