Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc oko prenosa
aprilia area 51:
--- Citat: igor.sb - 03 Kolovoz, 2010, 15:33:47 ---vozio sam minarellija trofy zx skoro 120 po cuki ulegnut naravno, nisam kriv sto mu je cuka uclanjena u lovacko drustvo :P
@aprilia area 51...svoje setup sam ti rekao 6,1 i bijeli centralni
vario skines jednostavno, ne znam promjer al znam tehniku, jednim okastim kljucem nataknes na krunu a drugim (il sta vec imas) maticu odsarafis
--- Kraj citata ---
da ali ti si imo na minarelliu...ili
a sto se tice varia probat cu s tom tvojom metodom...ja sam do sad skindo poklopac magneta na i na ona tri poljka sto okrecu vodeno izmedu uglavim sarafciger i drzim a drugom rukom odsarafim al sad je izgleda jako stegnito i nemogu odsarafit...
BilyPiton:
po toj tvojoj čuki crnac trči minimalno 80 :toothy12:
aprilia area 51:
--- Citat: www.ubizec.com - 03 Kolovoz, 2010, 23:25:35 ---po toj tvojoj čuki crnac trči minimalno 80 :toothy12:
--- Kraj citata ---
za kog to kazes... :drunken_smilie:
BilyPiton:
za tvoju čuku :icon_tongue:
igor.sb:
--- Citat: aprilia area 51 - 03 Kolovoz, 2010, 22:13:15 ---da ali ti si imo na minarelliu...ili
a sto se tice varia probat cu s tom tvojom metodom...ja sam do sad skindo poklopac magneta na i na ona tri poljka sto okrecu vodeno izmedu uglavim sarafciger i drzim a drugom rukom odsarafim al sad je izgleda jako stegnito i nemogu odsarafit...
--- Kraj citata ---
ne bi ti govorio svoj setup da nisam imao suz/morini karb :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju