Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko prenosa

(1/4) > >>

aprilia area 51:
ovako zelim probat postelat prenos na drugi nacin...jer s ovim nisam bas zadovoljan krajnjom brzinom...

set up:
malossi sport
zx
multivar
fly
top usis
17,5
polini gljiva
remen seriski

i sad rolice neznam koje su jer nemogu rukom skinut vario a neam pistolj
a centralna je crvena i oprugice zelene

motor odmah reagira na gas znaci nema turiranja u mjestu i nabijanja okretaja odmah kerce i ima bolestan start samo sto se nedigne na gas i do 90-95 km/h vuce super al dalje nece nikako kad zalegnem jedva nategne do 100-105 km/h zavisi od vjetra

radi se o sr-u 50 morini karb masina

sad ako netko zna sto bi trebo stavit da bi zadrzo ovakav solidan start i ubrzanje da dobijem vecu kranju...

radomir.g:
To je sasvim ok brzina za taj setup. Sta ocekivati jbg base kit, slab auspuh, mali karb...

aprilia area 51:
pa i ja sam to mislio...al kad su mi decki rekli da im sa sitim set upom prelazi 120 km/h htjeo sam pitat dali moze bolje...sad neznam dali ti imaju ovakvo ubrzanje i start ili mozda imaju teske role pa nemaju ubrzanje ni nista nego samo krajnju

svbeljan:
učlani se u lovačko društvo pa će i tvoj sa base setupom ici 120 ;)

igor.sb:

--- Citat: svbeljan - 03 Kolovoz, 2010, 15:09:12 ---učlani se u lovačko društvo pa će i tvoj sa base setupom ici 120 ;)

--- Kraj citata ---

vozio sam minarellija trofy zx skoro 120 po cuki ulegnut naravno, nisam kriv sto mu je cuka uclanjena u lovacko drustvo :P

@aprilia area 51...svoje setup sam ti rekao 6,1 i bijeli centralni

vario skines jednostavno, ne znam promjer al znam tehniku, jednim okastim kljucem nataknes na krunu a drugim (il sta vec imas) maticu odsarafis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju