Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Matulji: Dječak (14) je htio skuterom zgaziti policajca  (Posjeta: 2122 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline animatrix

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
Odg: Matulji: Dječak (14) je htio skuterom zgaziti policajca
« Odgovori #20 : 02 Kolovoz, 2010, 14:14:30 »
a zna biti budala a i dobrih deckiju, ovisi i kako se postavis kad te zaustavi, pa makar kriv bio...
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Nyzvo

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Pia Sym LC
  • Moja Kaciga: N85
« Odgovori #21 : 02 Kolovoz, 2010, 14:17:24 »
naravno da su protiv,jel i taj mali je na skuteru,sad će ispasti da svaki skuteraš ide gaziti policajca :angry9:
a pljuje se samo po njihovom ponašanju,kad su bahati ( a nisam do sada imao takav slučaj ) ili šta ti ja znam

kaj je najgore fakat hoce

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #22 : 02 Kolovoz, 2010, 14:59:03 »
taj mali koji se zaletio u policajca,pa policajac ga je po meni trebal ispljuskat ko budalu i jos ga bi trebal stari ispljuskat kad bi doso doma a ne da ide tuzit policajce,ma ja bi i njegovog starog ispljuskal ;D ;D

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #23 : 02 Kolovoz, 2010, 17:34:56 »
taj mali koji se zaletio u policajca,pa policajac ga je po meni trebal ispljuskat ko budalu i jos ga bi trebal stari ispljuskat kad bi doso doma a ne da ide tuzit policajce,ma ja bi i njegovog starog ispljuskal ;D ;D

Hehe ti bi sve tužil i ispljuskal  :icon_thumright:

Ma ne, policija ne smije dirat NIKOG, no ima svakavih "budala" koji su jaki kad imaju odoru+grupica+žena mu neda+jadan je i rezultat svega toga je iživljavanje na djeci,pijanim osobama...(ovo di je kolega rekel da mu je policajac udaril frenda koji je bil pijan je za jebeni Remetinec, samo opet, daj ti to dokaži. A da mu je vratil šljagu onda mi ga ubili u pendreku pod izlikom da je pijan i da je napao...)

Bio prijestupnik ili ne NE smije ga se zlostavljat, tu je sud da sudi. Ko je tu da odluči, aha ovaj je klinac problematičan njega se smije izlemat, al ovaj nije i prvi put mu je pa ga nečemo lemat...nemreš tak.

Ak vi mislite drukčije niste za policajca i riješeno...na kraju krajeva nismo svi za sve!

Normalno da osuđujem svaki kriminal i takvo ponašanje djece, no policajac mora pokazati da je BOLJI u tome je stvar!

Meni mi puno draže bilo da ga neki vršnjak ulovi i nalema ko majmuna, pa da vidi kaj su batine, i nikome niš :icon_thumright:

Al da se zna, ima nekaj i u tome ACAB, nadam se da to nije za bann :glasses9:
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline Leonardo

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Ne zapo?inji ono što možeš odgoditi za sutra!
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Yamaha majesty 400
  • Moja Kaciga: neka okrugla
  • MojSetup: Pokitan totalno
  • MojSpuh: Šupalj
« Odgovori #24 : 03 Kolovoz, 2010, 00:13:52 »

E moj prijatelju stari je triput gori od njega i sva sranja što mali radi stari ga podržava i daje mu savjete što da radi. Jbt ko da smo na divljem zapadu

Offline jopa

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: višnjevac
  • Moj Skuter: tajfun 172
  • Moja Kaciga: 0 bodova
  • MojSetup: malo soli
« Odgovori #25 : 03 Kolovoz, 2010, 00:18:19 »
koji kralj  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing7: :laughing7:

Offline b_l_a_c_k

• forumski biciklist
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Nexus 500
« Odgovori #26 : 03 Kolovoz, 2010, 05:56:51 »
E moj prijatelju stari je triput gori od njega i sva sranja što mali radi stari ga podržava i daje mu savjete što da radi. Jbt ko da smo na divljem zapadu

I njega i staroga treba dobro natapati.

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #27 : 03 Kolovoz, 2010, 15:20:46 »
ja bi isto te klince napljuskal ko i ovaj murjak,al pošto je murjak na dužnosti to nie smjel napravit..more proć da ih je srušil s motora u samoobrani ali sigurno ne prolazi ovo kaj ih je lemal dok su pali dolje već..
tak da dobili budu kazne oboje..i stari ima pravo tužit murjaka..
al tom malo bi ja koljena potrgal pa da više nikad ne sjedne na skuter ni bilo kakav motor.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #28 : 04 Kolovoz, 2010, 10:14:54 »
a što misliš da bu se sad desilo. ako ijedan policajac bude najebao zbog te dvojice oni buju dobili kad tad.

tu kad su natukli pitomca u dubravi i takav je došao kolegama u akademiju gdje su stanovali što mislite da se desilo nakon sljedečih pola sata dok su našli frajere koji su natukli jednog a njih pet ili više.

znate da su isti dobili kazne ali ovi više nisu išli na policajce. akademci su ih pomeli u birtiji.
Piaggio X9 250  Black Box