Ostalo > Chat house
OGULIN chat
speed:
--- Citat: X-Thug - 29 Siječanj, 2008, 23:28:20 ---ej susjedi kako ste :frajer: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
dobro dok ti nisi dosao u temu, :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ma salim se,sta ima kod tebe :icon_scratch:
X-Thug:
--- Citat: speed - 30 Siječanj, 2008, 19:20:47 ---
--- Citat: X-Thug - 29 Siječanj, 2008, 23:28:20 ---ej susjedi kako ste :frajer: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
dizen atmosferu u vasoj kopiji naseg topica,odmaran u stolici slušan mjuzu...ala van je ovo bilo zamrlo dok tebe nije bilo,šta je sa tvojin g#vn%n jel vozi jesi ga popravia daj reci malo :frajer:
speed:
--- Citat: X-Thug - 30 Siječanj, 2008, 20:28:53 ---
--- Citat: speed - 30 Siječanj, 2008, 19:20:47 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
dizen atmosferu u vasoj kopiji naseg topica,odmaran u stolici slušan mjuzu...ala van je ovo bilo zamrlo dok tebe nije bilo,šta je sa tvojin g#vn%n jel vozi jesi ga popravia daj reci malo :frajer:
--- Kraj citata ---
a g#vn% ko g#vn%,kotrlja se nizbrdo :laughing7: :laughing7: :laughing7:,salim se.slozio sam kit i sad se vozikam malo,fali mi jos auspuh i radilica da bi motor mogao podnijeti okretaje kad sjedne auspuh.za sad ide solidnih 100 km/h minimalno,a cuj ipak smo ti,punisher i ja neki spameri na ovom forumu :laughing7:
X-Thug:
istina al ja ipak malo kaskam,a koliko i vidim zamrlo i brojanje malo a i tamo je bilo vjerodostojnih naših nasljednika
S.W.A.T.:
ma kako vam se samo da tamo "brojati"?????????
ti ne kuzim :icon_scratch: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju