Ostalo > Chat house

OGULIN chat

<< < (48/182) > >>

..::Alf::..:

--- Citat: speed - 28 Siječanj, 2008, 20:15:16 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 28 Siječanj, 2008, 19:40:31 ---
--- Citat: vekyyy - 28 Siječanj, 2008, 15:59:01 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 28 Siječanj, 2008, 15:52:01 ---
--- Citat: speed - 28 Siječanj, 2008, 14:56:39 ---
--- Citat: marko.p - 28 Siječanj, 2008, 09:22:42 ---mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....

--- Kraj citata ---
onda sam te vidio,jos sam ja dobacival preko ceste,otiso u grad i vratio se nakon 20 min i lik jos povraca,ajme komedije,ma treba znat di iskat cure ;D

--- Kraj citata ---
Ajd reci i meni da i ja znam  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

e kume aj pogledaj pjesmu gore pod video pa vidi jel dobra

--- Kraj citata ---
di da pogledam???

--- Kraj citata ---

evo ti

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5219.0

--- Kraj citata ---
nisam čak ni mogo poslušat, jebiga 56 kbps, al znam koja je to pjesma.

AL NIJE MI BAŠ NEKA..........MISLIM DOBRA JE, AL PRE STARA I ČUL SAM JU MILION PUTA

marko.p:
onaj kaj je rigal je bil o kolege frend,ja ga neznam dobro,uglavno neki šminker,bena,nezna pit......mismo tamo bili dugo jer se frendu nije auto dal odključat pa smo kroz gepek ušli.....to je trajalo......speed,nisam ništa čul da si dobacival....

speed:

--- Citat: marko.p - 29 Siječanj, 2008, 11:41:17 ---onaj kaj je rigal je bil o kolege frend,ja ga neznam dobro,uglavno neki šminker,bena,nezna pit......mismo tamo bili dugo jer se frendu nije auto dal odključat pa smo kroz gepek ušli.....to je trajalo......speed,nisam ništa čul da si dobacival....

--- Kraj citata ---
ma mozda nisi cul,ma nema veze,kad opet dodjes javi pa da popijemo pice :icon_thumright:

speedburn2:

--- Citat: speed - 29 Siječanj, 2008, 14:48:18 ---
--- Citat: marko.p - 29 Siječanj, 2008, 11:41:17 ---onaj kaj je rigal je bil o kolege frend,ja ga neznam dobro,uglavno neki šminker,bena,nezna pit......mismo tamo bili dugo jer se frendu nije auto dal odključat pa smo kroz gepek ušli.....to je trajalo......speed,nisam ništa čul da si dobacival....

--- Kraj citata ---
ma mozda nisi cul,ma nema veze,kad opet dodjes javi pa da popijemo pice :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

potpis

X-Thug:
ej susjedi kako ste  :frajer: :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju