Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
aha znaci vi ste do sad dosli do ovog zakljucka: 1. serijski vxr ide 150kmh 2.sr150 ide bolje od vxr-a 3.derbi gp1 250 ide do 100kmh za 7 sek 4.tunirani vxr ide 160kmhaj dobro
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a jbmti, nije sl brod na kraj svijeta, iduću sezonu ima da si stanemo na crtu i okončamo te rasprave!
nemoguce
vama svima treba Fic zmerit, pa bute sutili
ja cu sljedece rec....vxr sa komplet prijenosom i puknutom membranom nemre sr 150 tunned by cok do 90 nistavxr s komplet prijenosom pojede typhoona 150 s multivarom (typhoon je u banani vjerovatno) hahahs sr-kom nekom da ima nes gore jos nisam probao al ja dajem ruku u vatru da me pere u šusu....i znam da sve sto igor kaze je provjereno tako da... meni je bilo dosta 5000 km n u 2 mj na vxr-u i odo ja natrag na 2t to si sam smislio ili ti neko pomogo???
dosta dugo vrimena si pametova na motori hr,pa kad su te potirali, si ode dosa solit pamet..
svi znamo dujin odgovorhajduk i fxr broj 1.
ako tvoj derbi ide za 7 sekundi do 100 koliko onda ide moj runner kad ide bolje od derbija
Moj je cista serijala...
sr 150 pere vxr-a!!!!!!!!!!!!!sr trofy zx opere vx-a!!!!!!!!!vrlo jednostavno imam runnera i to kazem i gotova rasprava dns je to i provjereno dokazi crno na bijelo!laku noć svima!