Ostalo > Svijet računala i mobitela

Nokia & Đubrad iz Mobisa u ZG

<< < (2/8) > >>

Crazy Kuree:
a vlaga dok se tušira ili kupa i et

marko_AeRoX:

--- Citat: Crazy Kuree - 02 Kolovoz, 2010, 00:20:17 ---a vlaga dok se tušira ili kupa i et

--- Kraj citata ---

al to je malo vjerojatno... posto mob ima jos godinu garancije, vjerujem da je samo godinu dana star... pa radio sam u servisu mobitela (tocnije, na praksi) i nema mobitela koje nakon godinu dana pojede vlaga i da kontakti oksidiraju... to je smijesno... osim ako je mob intenzivno na mjestu s vise od 70% vlage...

MOBIS kao ovlašteni serviser, IZBJEGAVA servis mobitela jer je on na njihovom trošku... zamjena uređaja ide na trošak proizvođača... ima na jednom forumu nekoliko stranica ispisano u vezi pritužbi na mobis...

Shiltac:

--- Citat: Leonardo - 01 Kolovoz, 2010, 22:56:51 ---Prije desetak dana poslao sam Nokiu 5310 koja je pod garancijom još jednu godinu na popravak  u ovlašteni servis Mobis u Zg. Nakon što se mobitel vratio sa servisa - puuuf iznenađenje. Đubrad smrdljiva iz Mobisa poslali mob natrag pod izgovorom kako je mobitel bio u doticaju s vodom te kao takav ne podliježe garanciji. Mobitel mi koristi žena i zaista je mobač jako malo korišten i pažen te nema teorije da je bio ni na prašini a kamo li u vodi. Čuo sam da smradovi u Mobisu znaju tako odj.... stranke, s izgovorom o vodi i bla, bla bla. Pošto sam išao u subotu popodne po njega još ih nisam stigao zvati ali sutra ću svakako. I telefonski i pismeno i mailom, neće mene banda lopovska je.....t. A i kontaktirati ću i direktno Nokiu u Finsku majku im njihovu. Zato me zanima dali je tko imao takav slučaj. Samo da vas obavijestim kako ne biste nasjeli kao ja  - ovo je zadnja Nokia koju imam do banda smrdljiva iz servisa ne promijeni politiku ili Nokia ne uzme drugog generalnog zastupnika, a ne ove nesposobne pedere, đabalebaroše kakvi su ovi idioti iz Mobisa

--- Kraj citata ---

točno to se meni dogodilo prošli tjedan.. Radi se o nokii E66 Dao sam ga preko t-mobilea na popravak i prošli tjedna u srijedu zovu oni mene da si mogu podići mob. dolazim ja u petak i vidi iznenađenja mob nije popravljen i ubrazloženju piše da su oni mikroskopskim pregledom našli vlagu u mobitelu! O mamu vam j**** lopovsku!!

marko.p:
od nekoliko ljudi sam čuo da se tako stalno izvlaće na vlagu... ali nemože se ništa, nemožete dokazat da nema vlage...

trebalo bi ima mail poslat pa zaprijetit malo, budu se smekšali

neven92:

--- Citat: marko.p - 02 Kolovoz, 2010, 10:45:53 ---od nekoliko ljudi sam čuo da se tako stalno izvlaće na vlagu... ali nemože se ništa, nemožete dokazat da nema vlage...

trebalo bi ima mail poslat pa zaprijetit malo, budu se smekšali

--- Kraj citata ---

tak budes samo policiju dobil doma na vrata..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju