Ostalo > Svijet računala i mobitela
Nokia & Đubrad iz Mobisa u ZG
marko_AeRoX:
ima jedna pricica s t-com centrom u zaboku... tip je imao problema s mobom i nikak da mu prihvate garanciju... dok mu nije pukel film.
dosao s bombom, i dobio novi mob... od tad, t-centar u zaboku radi savrseno i ljubazni su cak :drunken_smilie:
neven92:
--- Citat: marko_AeRoX - 02 Kolovoz, 2010, 11:03:53 ---ima jedna pricica s t-com centrom u zaboku... tip je imao problema s mobom i nikak da mu prihvate garanciju... dok mu nije pukel film.
dosao s bombom, i dobio novi mob... od tad, t-centar u zaboku radi savrseno i ljubazni su cak :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
da to sam i ja cul...
marko.p:
--- Citat: neven92 - 02 Kolovoz, 2010, 10:46:58 ---tak budes samo policiju dobil doma na vrata..
--- Kraj citata ---
ma kakvu policiju...pa neću im prijetit ubojstvom i šta ja znam...
opišeš probleme, nisi zadovoljan, napravit ćeš antreklamu, dat u novine, na tv i sl...par puta radio za neke druge stvari i upalilo svaki put...jednom čak i za tomato blesavi...da vidiš kak su se smekšali i odmah udovoljili mom zahtjevu
3alfa3:
Sjecam se priloga na TV prije 5-6 godina kako su jednoj curi rekli da mob ne podlijeze garanciji jer joj se previse znoje ruke i da je to uzrok kvara. Al ne znam da li je bilo rijeci o Mobisu ili nekom drugom servisu u ZG
marko.p:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Kolovoz, 2010, 11:43:48 ---Sjecam se priloga na TV prije 5-6 godina kako su jednoj curi rekli da mob ne podlijeze garanciji jer joj se previse znoje ruke i da je to uzrok kvara. Al ne znam da li je bilo rijeci o Mobisu ili nekom drugom servisu u ZG
--- Kraj citata ---
stvar je u tome šta će u 99% slučajeva nać vlagu u mobitelu, i naravno neće priznat garanciju, oni mikroskopski gledaju..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju