Ostalo > Motocikli

Hyosung GT125R

<< < (7/8) > >>

istipa622:
ali gle,racunaj da su tu dva klipa,dva cilindra,dvije bregaste i sve po dvoje...
neznam sa koliko novaca raspolažeš ali ako ti se isplati dat 600€ (nagađam) da bi dobio koji km/h više samo naprijed  :drunken_smilie:

Luka 0101:
gluposti... nisi jos ni serijalu vozio a vec bi tunirao...

vktr:

--- Citat: Swimmer1 - 03 Kolovoz, 2010, 11:04:37 ---nemam dovoljno godina..

--- Kraj citata ---
pa kolko imaš godina?

Faba:
Covjece kaj je tebi  ???
otvoris temu ovdje i na motori.hr ,damo ti savjete,ti se u svakom postu premisljas,ispitujes  :dontknow:
ok je pitat,ali na motori.hr je bilo oko6 stranica,ovdje 4-5(2 teme),pa kupujes 125icu koju ces prodat za 3 godine,neces ju zenit

ja sam skoro pa siguran da ni neces dobit motor,nego bzvz pitas po forumuma...znam puno takvih likova(13-16 god) koji lažu ostale,ali i sami sebe da budu dobili motor!

aako i budeš kupovo,čitaj predhodne teme!

Swimmer1:

--- Citat: Faba - 03 Kolovoz, 2010, 14:35:25 ---Covjece kaj je tebi  ???
otvoris temu ovdje i na motori.hr ,damo ti savjete,ti se u svakom postu premisljas,ispitujes  :dontknow:
ok je pitat,ali na motori.hr je bilo oko6 stranica,ovdje 4-5(2 teme),pa kupujes 125icu koju ces prodat za 3 godine,neces ju zenit

ja sam skoro pa siguran da ni neces dobit motor,nego bzvz pitas po forumuma...znam puno takvih likova(13-16 god) koji lažu ostale,ali i sami sebe da budu dobili motor!

aako i budeš kupovo,čitaj predhodne teme!

--- Kraj citata ---
mozda jesam dosadan... ali motor cu sigurno dobit znaci 1000% samo neznam koji i znam da cu ga dobit do kraja godine...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju