ja nista ne prodajem ni ne kupujem jer nemam love al u zadnje vrime se non stop svi zalite,nije to do moderatora ni admina vec do vas,svi ste se razmazili,da je ovo na SS-u nemi pisnili a ode se jos i vridjaju i admin i moderatori...prvo vam nije pasalo ono,pa ovo...odlucite se,po meni je bolje i preglednije nego prije,a ako zelite da tako to i ostane morate se i vi trudit a ne samo mod i admin...mogu mislit kako mu je kad svaki dan mora prepravljat i brisat masu postova,a to se nebi dogadjalo da se minut odvoji na citanje pravila...pozdrav i do citanja
tocno to i pokusavam reci , i vidim da ima i zadovoljnih
mislim da je cilj postignut, mozda neki put malo strogo , neki put malo blago, ali dajte nam vremena da se uhodamo, i slobodno i dalje nas "ispravljajte" jer to radimo sve radi svih nas
Vecina toga je OK. Ali vecu glupost nisam vidio da se naslov teme mora oblikovati po zelji moderatora, i to samo jednog. U 90% slucajeva se izmjeni naslov. Sta su svi ovce ili je netko umisljen...
tu se samo radi o perfekcionizmu i postivanju pravila tih nekoliko podforuma (podforumi tunning/styling/trznica imaju malo postrozeni rezim, ostali ne)
,
o toj strogoci (a neki put smo i mekani) se moze razgovarati..
cinjenica je da je sad bolje, i cinjenica je da moze biti i jos bolje, i idemo u tom smjeru, stoga dajte malo i podrske
eladio nemoj na duju.. dobar je momak... ja bi reagira 3x zesce nego on da je meni neko pobrisa postove i onda ide prodavat ono sta ja prodajen na isti nacin....
ima nesto i u mentalitetu
nema opravdanja , ako ga ja kao admin respektiram i cijenim kao clana i pokusavam mu uciniti da mu bude dobro ovdje i da bude zadovoljan, trazim makar malo bontona u komunikaciji samnom , inace od komunikacije nista
bar do sad sam odgovorio na vecinu PMova i na svaki upit ovdje , mislim da ipak nisam zasluzio taj ton
dobro necu pitat koji $%$$% mi briše poruke jer znan da je benjamin
momak je otvoria topic da kupuje zadnju felgu od vxra i ja sam napisa da je ja iman,cijenu i da ima u prethodnin topicima i slika!
al naravno,konkurira san jednon moderatoru jer on isto prodaje felgu i onda je on izbrisa moju poruku i stavia svoju!! a to je tako jadno i još kad san mu napisa da je #%#% da sta mi je izbrisa poruku bez pardona je i to izbrisa..
a još jadnije od administratora koji je takvu $%$%4 postavia za moderatora koji gleda osobne interese
sta dovoljno govori i o ozbiljnosti foruma
a ti benjamin da si mi bliže,takvu bi ti $%$%$%$!!
Aj ti malo razmisli kaj si ti sad napisao...to je jako jando od tebe...da si procitao pravila znao bida je odgovaranje spamanje i sve slicno tome u rubrici kupnji i prodaji zabranjena iznimka kad tema nosi naslov PiP...za takve dogovore i to postoji PM...razmisli malo o tome...
sv srica sta san ja prvi na forumu odgovoria na topic,a ne na pm pa triba odma obrisat,pogledaj malo prehodne teme u ponudi i potraznji,sve je puno spamma i onda meni izbrises,diga si mi tlak uff..men ifelga lezi 4 godine i skuplja prasinu? sta sad?kakve to veze ima,mene iznerviralo sta san vidia da ti imas felgu i BAS TI si izbrisa moj post i to je to..a sad moze lock..i ne to ubuduce rjesavat ovako
previse si opcinjen benjaminom, nema zavjere vec samo nezgodan splet okolnosti
mislim da je tema spremna za lock