Tehnički kutak > Tuning skutera

tecnigas RS vs giannelli revers

<< < (7/12) > >>

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 03 Kolovoz, 2010, 14:13:11 ---:omfg:

pa od kad opel corsa mjeri realnu brzinu

decko gps u ruke i gass

evo pa gledaj otprilike di si, i vidi kako savrseno nastelani nrg ide u krajnjoj (2-3.. str)

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,23731.0.html

od slowridera slike ne vidis, al iso je do 98 ak se ne varam

--- Kraj citata ---

a kao gps je točan o čem vi pričate tu gps da točno mjeri brzinu   :nono:  to mjeri krivo ono totalno pogotvo jel kod nas ama baš nikad nema  korektivnih satelita (waas/egnos) dostupnih ama baš nikad onda bi mogo bit točan u nekih 5-10 metara ,pa gps kod nas je točan ono u 50 metara i to je upitno, imam gps sa nanovijom generacijom sirfstar3 chipsetom sa sifrinstafix2 tehnologijom i jedan od najbržih system on a chip sustav sa gspsom na svijetu i vjerujte mi to laže cijelo vrijeme u 50-100 metara , tako da ljudi moji gps laže najviše i od autiju i od motora i sve su lošiji signali još malo pa če se cijeli gps sustav raspast tako da te priče gps točan ne igra laže ko pas  :icon_thumright:

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 03 Kolovoz, 2010, 14:13:11 ---:omfg:

pa od kad opel corsa mjeri realnu brzinu

decko gps u ruke i gass

evo pa gledaj otprilike di si, i vidi kako savrseno nastelani nrg ide u krajnjoj (2-3.. str)

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,23731.0.html

od slowridera slike ne vidis, al iso je do 98 ak se ne varam

--- Kraj citata ---

i taj garmin nuvi 205 ima sam 333mhz proc to je sporo ko vrag ziher ide preračunavam preračunavam ,preračunavam cijelo vrijeme hahaha i s tim mijerit brzinu kažem vam kod nam nema waas/egnos korektivnih satelita ama baš nikad tak da sva te mjerenja su kriva ak nema tih satelita ,onda gps može bit točan najviše do 50 metera a to je puk k ak mjeriš brzinu laže ko pas cijelo vrijeme ,i ovaj moj gps sa 1000 mhz procesorom laže a ne taj najjeftiniji garmin

igor.sb:
lol ti si prvi koji je ovo napisao na forumu

kak moze lagat vise od cuke na motoru

znam da ak idem 100 da nije 100 blize je 90 kak i veli gps

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 03 Kolovoz, 2010, 23:59:36 ---lol ti si prvi koji je ovo napisao na forumu

kak moze lagat vise od cuke na motoru

znam da ak idem 100 da nije 100 blize je 90 kak i veli gps

--- Kraj citata ---

laže zato jel je najviše precizan u 50-100 metara a to je pun k kad mjeriš brzinu ,hodam s gpsum u ruci i auto več godinama i ama baš nikad nije bilo dostupnih korektivnih satelita ako bi bilo dostupnih wass/egnos sateliti onda bi mogo bit precizan u nekih 5-10 metara a i onda ti opet laže jel ti da točno izmjeriš brzinu tebi gps more bit točan u jedan metar i trebo bi imat odziv nekih 1000 puta u sekundi ili 1000hz konekciju sa satelitom a takav odzim ima samo američka vojska ,kod nas pokrivenost satelitima tolko loša da moj gps sa najnovijom generacijom chipseta ne računajuči sirfprimu (isto k ko sirf3 sam proc ima brdo multimediskih sposobnosti tv,wifi,bluetooth itd) nije ama baš nikad točniji od 50 metara uvijek je negdje od 100-50 makar mu zna past do 500metara ,i gps sustav če se raspast signali su sve slabiji jel je sve više gps jedinica ako se ne pošalje brdo novih satelita do 2020 tak da vjerujte više auto i motoru neg tom česmetu

igor.sb:
ne znam ono sto sam vidio po mobitelu ak slaze max 20 metara od skretanja to e to il od tocke di se nalazim

vidim da se kuzis al dosada, i nitko nije rekao ovo sto si ti sad rekao

i stojim pri tome da je gps najprecizniji za izmerit krajnju brzinu

ak vozis 5km u max brzini pa valjd ce i ocitat tu brzinu

u autu konstanto laze nekih 6-7na sat kako raste pada brzina po cajgeru tako se mjenja i po gpsu

sto to ne bi bilo tocno  :dontknow: :dontknow:

i umorio si me s tim kojekakvim satelitima, pola toga sto si napisao ne kuzim ni ne pokusavam shvatiti

a u ostalom sr150 u papirima ide 101 na sat sto je po cuki kad uspravno sjedis 110 i to je to, tako kaze i gps

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju