Tehnički kutak > Tuning skutera
tecnigas RS vs giannelli revers
luna500rr:
Najbolja je super fush metoda s mjeracem brzine za bicikl, tocan je u mm, ali je teski fush za vidit na motoru, pa je dobar samo za usporedbe s satom skutera ;D
funkyzg26:
zavisi možda koji put pokaže točno al u 80 posto slučajeva laže bar 10-20 na sat ta točnost od 50 -100 metara ti sve govori kolko je gps točan bez waas/egnos satelita kojih kod nas nikad nema ,dok motori i auti su točni u metar ili mjere po metrima tak da je sve o kalibraciji u tvornici sad nečemo dalje ulazit u rasprave :icon_thumright: uglavnom sve laže po 10-20 kmh ,a gps najviše neznam kak je kod vas u slavoniji na ravnicama al kod mene u zgu ama baš nikad nema korektivnog satelita
igor.sb:
--- Citat: funkyzg26 - 04 Kolovoz, 2010, 19:02:23 ---zavisi možda koji put pokaže točno al u 80 posto slučajeva laže bar 10-20 na sat ta točnost od 50 -100 metara ti sve govori kolko je gps točan bez waas/egnos satelita kojih kod nas nikad nema ,dok motori i auti su točni u metar ili mjere po metrima tak da je sve o kalibraciji u tvornici sad nečemo dalje ulazit u rasprave :icon_thumright: uglavnom sve laže po 10-20 kmh ,a gps najviše neznam kak je kod vas u slavoniji na ravnicama al kod mene u zgu ama baš nikad nema korektivnog satelita
--- Kraj citata ---
pa namjerno prave satove da pokazuju vise, na skuterima i do 20 na sat vise pokazuju, dokazano, testirano
onaj radar sto zna stajat na cesti i ispise brzinu mi manje pokaze za oko 8, tu negdje i gps kaze
ti si cudan malo? tek si doso na forum, toliko tema je vec napisano o satovima i krivom pokazivanju
gokiSP:
:omfg:
Kako meni gps pokazuje isto i u hr i u sloveniji i u italiji i u austriji... :icon_scratch:
S.F. sf2:
da se nadovezem na gps,garmin u nokiji n86 pokazuje komotno 143 max brzinu na vxru 200 :laughing6: a na satovima vxr-a pise 130
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju