Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 Tuono
hondastreet:
lijep motorcek :)
m!Ky:
Napravio jucer 100 km,prezadovoljan sam motorom :icon_thumright:
Aprilliante:
Stari nisi mogo bolje kupit...ja imam 50 i ne da sam ga gazio nego sam ga uništavo...na hladno nađu se debili poput mog frenda Dottorea i zavrte ga u blokadu ja sam tad najčešće ušlagiran pa ne reagiram na vrijeme pa ga tak drže dobrih 10 sekundi i nikad niš...samo servis i dobro ulje i to je to zakon motor
ja ja i ona:
--- Citat: m!Ky - 28 Srpanj, 2010, 09:55:34 ---Mjesavinu sam radim,skinuta je zbog sigurnosti....
@devil_ma-yela nemogu govoriti o performansama posto jos nemam polozeno,a ovo gdje ga trenutno provozam nije dovoljno za potegnut...
btw tnx svima :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako i ja na RS-u, nema veze sta on malo vise dimi xD bar znam da mi nece blokati...
kod ovih 2T motora ti je važno samo zagrijavati ga i livati fullsintetik ulje, MOTUL 800, može i 710 al ti je 800 bolje za mješavinu ili castrol TTS
Aprilliante:
--- Citat: ja ja i ona - 29 Siječanj, 2011, 11:32:48 ---tako i ja na RS-u, nema veze sta on malo vise dimi xD bar znam da mi nece blokati...
kod ovih 2T motora ti je važno samo zagrijavati ga i livati fullsintetik ulje, MOTUL 800, može i 710 al ti je 800 bolje za mješavinu ili castrol TTS
--- Kraj citata ---
o čem vi dragi ljudi kakav mrtvi TTS davat 130 kn za litru ulja pa kaj vi imte viška novaca????? buraz 5 litri 100 kn lukoil ulje 2t ili shell 2t litra je oko 25 kn i to je to kakav TTS nemoj bit blesav i kaj bu ga zagrijaval do besvjesti pa nejde peč šnicle nego se ide vozit zapališ ga dok obučeš kacigu i rukavice zakopčaš se i to je to otvorš lesu itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju