Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 Tuono
gokiSP:
Promijeni prirubnicu
Iwo SR Tuono:
--- Citat: gokiSP - 28 Srpanj, 2010, 11:11:10 ---Promijeni prirubnicu
--- Kraj citata ---
toliko o generalki i paženju na detalje :laughing6:
inače ovo je san snova motor,što kaže eladio da sam ovakvog imao sa 16-17 nebi sjeo na skuter nikada...svaka čast i čuvaj ga jer su rijetki i 125 2t ovi stariji sve više krepavaju jer ih vlasnici gaze :'(
ive_91:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Srpanj, 2010, 23:35:48 ---toliko o generalki i paženju na detalje :laughing6:
inače ovo je san snova motor,što kaže eladio da sam ovakvog imao sa 16-17 nebi sjeo na skuter nikada...svaka čast i čuvaj ga jer su rijetki i 125 2t ovi stariji sve više krepavaju jer ih vlasnici gaze :'(
--- Kraj citata ---
jos je to dobra prirubnica, a nju niko skoro ne mjenja dok ne pukne..
super motor, samo kaj meni to ruzno do bola.. da bar ima novi tuono to bi mi bila najljepsa cvaja valjda..
m!Ky:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Srpanj, 2010, 23:35:48 ---toliko o generalki i paženju na detalje :laughing6:
--- Kraj citata ---
A jbg,nije promjenio prirubnicu nije...,promjenut cu ja prije neg krene motor na cestu :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: ive_91 - 31 Srpanj, 2010, 18:32:19 ---
super motor, samo kaj meni to ruzno do bola.. da bar ima novi tuono to bi mi bila najljepsa cvaja valjda..
--- Kraj citata ---
motor je maneken naspram ovih hyosunga kymca i sl 125 cc motora..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju