Općenito > Propisi
nisam proso tehnicki!
fic:
evo samo da napisem nesto sto se tice regsitracije... isao sam prije jedno 2 tjedna regat vxr-a... smontirao sam originalan nosac tablice i retrovizore gore.... na motoru je sve tip top osim zadnje gume koja pamti bolje dane al ajd.... i doletim ja na tehnicki veli mi frajer odi parkirat motor u rikverc slika mi ga, stavi sastrane, i onda me prcao jedno 5 minuta za boju zast pise visebojan a motor je crveno crni... ja reko nemam pojma tako sam dobio.... i kaze on ok to je to mozete ispreljat motor.... meni nije jasno zasto oni ne gledaju kocnice, broj sasije, ovjes mozda i sl :dontknow: :dontknow: e da niti je gledao dal svijetla rade :o :o
marko_AeRoX:
--- Citat: fic - 02 Kolovoz, 2010, 10:28:39 ---evo samo da napisem nesto sto se tice regsitracije... isao sam prije jedno 2 tjedna regat vxr-a... smontirao sam originalan nosac tablice i retrovizore gore.... na motoru je sve tip top osim zadnje gume koja pamti bolje dane al ajd.... i doletim ja na tehnicki veli mi frajer odi parkirat motor u rikverc slika mi ga, stavi sastrane, i onda me prcao jedno 5 minuta za boju zast pise visebojan a motor je crveno crni... ja reko nemam pojma tako sam dobio.... i kaze on ok to je to mozete ispreljat motor.... meni nije jasno zasto oni ne gledaju kocnice, broj sasije, ovjes mozda i sl :dontknow: :dontknow: e da niti je gledao dal svijetla rade :o :o
--- Kraj citata ---
konkretno, primjer totalnog idiota... NIJE obavio ono kaj je trebao, a srao je zbog neceg kaj je ispravno... ako nije u jednoj nijansi, onda je VISEBOJAN...
fic:
mislim da dvije boje jos pise, a ako su vise od 3 boje na motoru da onda ide visebojan... al nebitno nije mi pisalo zeleno u knjizici a crveni je motor... ugl jebao me 5 min tamo, i onda je doletio jedan drugi tamo i rekao mi crveno-crni i visebojan isti k*rac ;D ;D
Aerox007:
--- Citat: fic - 02 Kolovoz, 2010, 10:46:57 ---mislim da dvije boje jos pise, a ako su vise od 3 boje na motoru da onda ide visebojan... al nebitno nije mi pisalo zeleno u knjizici a crveni je motor... ugl jebao me 5 min tamo, i onda je doletio jedan drugi tamo i rekao mi crveno-crni i visebojan isti k*rac ;D ;D
--- Kraj citata ---
ak je visebojan znaci da ja mogu farbat u koje god boje ocu sam moraju bit 3 razlicite???
znaci netreba ko za auto navest razloge zas i mjenjat papire?
sqt_driver:
--- Citat: fic - 02 Kolovoz, 2010, 10:46:57 ---mislim da dvije boje jos pise, a ako su vise od 3 boje na motoru da onda ide visebojan... al nebitno nije mi pisalo zeleno u knjizici a crveni je motor... ugl jebao me 5 min tamo, i onda je doletio jedan drugi tamo i rekao mi crveno-crni i visebojan isti k*rac ;D ;D
--- Kraj citata ---
moj je trobojan tvornicki, a u prometnoj pise plava, sto je samo jedna od boja. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju