Općenito > Propisi

nisam proso tehnicki!

<< < (2/20) > >>

Aerox007:
tebe tu muci zbog blatobrana a ja jucer frajeru moro iskljucit el blokadu da vidi kak mi skuter ide, pa je namjestio 51 i proso sam :toothy11:

vecina ljudi danas dodje na tehnici da frajeru 100kn i prodjes bez problema, pa ne kuzim zas nisi ti to napravio :dontknow:

Iwo SR Tuono:
nekad si prisiljen otić na tehnički i naletiti na debila

šteta šta si pao al nabavip nosač tablice i tjeraj dalje

pralas:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Srpanj, 2010, 18:17:30 ---nekad si prisiljen otić na tehnički i naletiti na debila

šteta šta si pao al nabavip nosač tablice i tjeraj dalje

--- Kraj citata ---
ljut sam u pm :angry7:
nes mi sere kao da moram vratiti nosac zbog slikanja,to je kao kamera 10 mega pixela :laughing11: i sve se vidi,a ja sam nosac tablice odsjeko i ja pitam njih jal ga mogu bilo kako staviti da drzi,oni meni kazu ne mora biti kao tvornicki ma nek idu u pm :icon_thumright:
ovo mi je treva reg.,prosle god. da nisam moro voditi nego sam dati pare kao sto je faba rekao...
e da,jos mi kaze da ti skuteri nis ne valjaju,zato moraju ici 55...ja kazem moj ide 82 a on meni nes kaze opsano se voziti na onim najlon gumama i pita mene kako ces zakociti,ja njemu kazem stavio sam nove gume sava mc29 e onda je vec zasutio :laughing9:
ma cim polozim,pravac josipovac,znaci jopa i tebe pustaju tamo?
al u ovu stanicu pokraj tifona vise nikad :nono:

walkay:
Eto rijesili smo problem sa Ivanom! Ja cu voziti njegov skuter u cetvrtak na tehnicki pregled i dat cu mu moj org. blatobran pa ce proci!  :icon_biggrin:

jopa:

--- Citat: ivan pralas - 27 Srpanj, 2010, 18:36:08 ---ljut sam u pm :angry7:
nes mi sere kao da moram vratiti nosac zbog slikanja,to je kao kamera 10 mega pixela :laughing11: i sve se vidi,a ja sam nosac tablice odsjeko i ja pitam njih jal ga mogu bilo kako staviti da drzi,oni meni kazu ne mora biti kao tvornicki ma nek idu u pm :icon_thumright:
ovo mi je treva reg.,prosle god. da nisam moro voditi nego sam dati pare kao sto je faba rekao...
e da,jos mi kaze da ti skuteri nis ne valjaju,zato moraju ici 55...ja kazem moj ide 82 a on meni nes kaze opsano se voziti na onim najlon gumama i pita mene kako ces zakociti,ja njemu kazem stavio sam nove gume sava mc29 e onda je vec zasutio :laughing9:
ma cim polozim,pravac josipovac,znaci jopa i tebe pustaju tamo?
al u ovu stanicu pokraj tifona vise nikad :nono:

--- Kraj citata ---

nisam proso posto nisam još išo al sad kad sastavim proci cu  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju