Općenito > Propisi
nisam proso tehnicki!
Faba:
--- Citat: ivan pralas - 27 Srpanj, 2010, 18:36:08 ---ljut sam u pm :angry7:
nes mi sere kao da moram vratiti nosac zbog slikanja,to je kao kamera 10 mega pixela :laughing11: i sve se vidi,a ja sam nosac tablice odsjeko i ja pitam njih jal ga mogu bilo kako staviti da drzi,oni meni kazu ne mora biti kao tvornicki ma nek idu u pm :icon_thumright:
ovo mi je treva reg.,prosle god. da nisam moro voditi nego sam dati pare kao sto je faba rekao...
e da,jos mi kaze da ti skuteri nis ne valjaju,zato moraju ici 55...ja kazem moj ide 82 a on meni nes kaze opsano se voziti na onim najlon gumama i pita mene kako ces zakociti,ja njemu kazem stavio sam nove gume sava mc29 e onda je vec zasutio :laughing9:
ma cim polozim,pravac josipovac,znaci jopa i tebe pustaju tamo?
al u ovu stanicu pokraj tifona vise nikad :nono:
--- Kraj citata ---
Normalno...tebe jebu zbog blatobrana a vjerojatno puštaju skutere koji baš imaju neku opasnu grešku,samo kaj ju oni neznaju nać :angry7:
--- Citat: walkay - 27 Srpanj, 2010, 19:00:48 ---Eto rijesili smo problem sa Ivanom! Ja cu voziti njegov skuter u cetvrtak na tehnicki pregled i dat cu mu moj org. blatobran pa ce proci! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
Nyzvo:
kaj mu nisi reko da ti pokaze u zakonu di pise da trebas imat orginalni blatobran
a i za naljepnice ovo nemrem vjerovat
izgleda da je htio da mu uvalis 100-200kn :angry7:
marko_AeRoX:
ne kuzim... ja nemam zadnji blatobran nego imam samo nosac tablice mali plasticni i prosao sam... kaj mu nisi rekao da je to spešl edišn bez blatobrana :toothy3: :toothy3: :toothy3:
pralas:
--- Citat: marko_AeRoX - 27 Srpanj, 2010, 19:50:04 ---ne kuzim... ja nemam zadnji blatobran nego imam samo nosac tablice mali plasticni i prosao sam... kaj mu nisi rekao da je to spešl edišn bez blatobrana :toothy3: :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
ma reko sam ja njemu,da je ljepsi bez blatobrana i to,ali debil ne pusta :icon_thumright:
al lega walkay me spasio,ipak nece biti pauze od 3mj :toothy12:
tnx care :icon_thumright:
igor.sb:
sorry al pralas ti si KONJ
vidim nisi jedini ima vas vise ovdje
nemas blatobran? koju pravdu ti zelis isterat, suti i poklopi se usima jer uopće nisi u pravu, slusaj oca :binkybaby: :binkybaby:
ne bi te ni ja pustio
jucer idem na tehnicki i znam da ima razlog ne pustiti me, ako mi bude kenjo zbog xenona i zadnjih led stopova u kojem su zmigavci, i ja se nemam pravo buniti nit pomislit, jer je covjek u pravu i radi svoj posao
to sto 100drugih prođu, a ti ne prođes :dontknow: :dontknow:
nemam rijeci :omfg: ajd za naljepnicu ok
--- Citat: Nyzvo - 27 Srpanj, 2010, 19:42:59 ---kaj mu nisi reko da ti pokaze u zakonu di pise da trebas imat orginalni blatobran
--- Kraj citata ---
procitaj malo bilten tijek tehnickog pregleda vozila - mopedi i motocikli, najlakse se pravit pametan :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju