Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igrica sa skuterima
Aerox007:
Need for shit: 2t :toothy3:
tonni17runner:
--- Citat: Aerox007 - 27 Srpanj, 2010, 02:41:33 ---Need for shit: 2t :toothy3:
--- Kraj citata ---
ahahah.. da da :toothy9:
BilyPiton:
imam potrebu nesto rec je*o vas vise runner u *urac idete mi nazivce s runnerom vise pa covjece di god se okrenem runer ovo ono mislim ima i drugih skutera koji nisu runer :toothy3: ....vec mi ide na zivce rijec runner ak mislis da je tak dobar motor ok za te pare i je rade probaj kupit neki jeftiniji pa od njega napravit zvjer a ne kupit u ducanu runera pa pricat "ja imam runera" prdnem ti an runera runner :binkybaby:
on topic: sjecam se da je bila igrica di vozis pice na skuteru nesto radikal bajker tak se nekak zvala :glasses9:
tonni17runner:
--- Citat: www.ubizec.com - 27 Srpanj, 2010, 11:24:10 --- imam potrebu nesto rec je*o vas vise runner u *urac idete mi nazivce s runnerom vise pa covjece di god se okrenem runer ovo ono mislim ima i drugih skutera koji nisu runer :toothy3: ....vec mi ide na zivce rijec runner ak mislis da je tak dobar motor ok za te pare i je rade probaj kupit neki jeftiniji pa od njega napravit zvjer a ne kupit u ducanu runera pa pricat "ja imam runera" prdnem ti an runera runner :binkybaby:
on topic: sjecam se da je bila igrica di vozis pice na skuteru nesto radikal bajker tak se nekak zvala :glasses9:
--- Kraj citata ---
ahahha...sta skaces odma..samo sma navo runnera kao primjer i napiso sam il tako nesta... :icon_biggrin:
BilyPiton:
moro sam se izivit ;D :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju