Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igrica sa skuterima
tonni17runner:
http://rapidsharequicklinks.blogspot.com/2008/09/scooter-war3z-pc-game.html
:icon_thumright:
naso sam i ja ovo...al kuzis mislio sam nesta sa puno boljom grafikom...
Crazy Kuree:
--- Citat: www.ubizec.com - 27 Srpanj, 2010, 11:24:10 --- imam potrebu nesto rec je*o vas vise runner u *urac idete mi nazivce s runnerom vise pa covjece di god se okrenem runer ovo ono mislim ima i drugih skutera koji nisu runer :toothy3: ....vec mi ide na zivce rijec runner ak mislis da je tak dobar motor ok za te pare i je rade probaj kupit neki jeftiniji pa od njega napravit zvjer a ne kupit u ducanu runera pa pricat "ja imam runera" prdnem ti an runera runner :binkybaby:
on topic: sjecam se da je bila igrica di vozis pice na skuteru nesto radikal bajker tak se nekak zvala :glasses9:
--- Kraj citata ---
Npr. baoitan i budeš faca s nabrijanim, iskompleksiran si :icon_thumright:
jopa:
--- Citat: Crazy Kuree - 30 Srpanj, 2010, 01:53:38 ---Npr. baoitan i budeš faca s nabrijanim, iskompleksiran si :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
stavis neki bodi kit na boboatiana....
ili neki airbrush fire...
runner je napoznatiji skuter(u rangu sa boboatianom) zato svi najcesce njega spominju :headbang:
tonni17runner:
--- Citat: jopa - 30 Srpanj, 2010, 02:16:08 ---
stavis neki bodi kit na boboatiana....
ili neki airbrush fire...
runner je napoznatiji skuter(u rangu sa boboatianom) zato svi najcesce njega spominju :headbang:
--- Kraj citata ---
aprilia je isto tu negdje.. :toothy9: :toothy12:
Iwo SR Tuono:
bilo bi dobro kad bi napravili neku igricu sa skuterima i onda da kreneš s zipačem vozit neke kupove, pa friziraš ovo ono :icon_biggrin:
Al najjače bi bilo od svega kad bi toliko detaljizirali igru da možeš birat kako ćeš osigurač na klipu stavit (figurativno rečeno) pa ako ga krivo staviš da ti se razleti skuter usred utrke :glasses9: to bi bio vrh vrhova :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju