Općenito > Generalno o skuterima
malossi kit 269 - leader
dino_180:
hm npr tu se vidla razlika između glava.a kak ak ne dobiš glavu,koju staviš.?
dino_180:
--- Citat: devil_ma-yela - 26 Srpanj, 2010, 00:12:18 ---a i sam mislim da je kbr 300 bolji izbor, ali ipak da se raspitam...
kubler je oko 620 eura, mislim dobije se radilica bez glave, a tu glava ali bez radilice... iako neki kažu da malossi glava nije nešto, a netko kaže da je od boljih dijelova koje treba stavit.
ali za tu razliku cijene između ta dva kita se sredi ser glava da bude skoro ko malossijeva.
--- Kraj citata ---
dodi u zg pa češ probat gp1 sa kitom.brutala
dino_180:
ubiti KB da kubiike radi tog hoda dok malossi širinom klipa
devil_ma-yela:
--- Citat: dino_180 - 26 Srpanj, 2010, 00:14:05 ---hm npr tu se vidla razlika između glava.a kak ak ne dobiš glavu,koju staviš.?
--- Kraj citata ---
da, uz malossi se dobije i malossi glava
evo link:
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/M3113914/Tuningkit+MALOSSI+LEADER+Enging+125200ccm+4stroke+LC.aspx
mislim da širina klipa na malossiju nije veća, može biti samo jednaka ili manja :dontknow:
jbga, računica je na strani kublera i ipak mislim da je kubler jači i ozbiljniji
malossi 269 - klip, cilindar, glava -808 eura + bregasta = nešto manje od 1000 eura
kubler 278 - klip, cilindar, radilica - 612 eura + bregasta+obrada glave = 900 eura (još ako sam obrađuješ glavu i manje) i radilica je tu
dino_180:
da znam.malossi ti je širji klip i cilindar nego quasar 250.kako bi inače dao kubike ako ih neda duljim hodom radilice mora širinom cilindra.mi smo širji je full malo.al je.a KB je ista širina ali radilica ima dulji hod,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju