Općenito > Generalno o skuterima
malossi kit 269 - leader
devil_ma-yela:
--- Citat: dino_180 - 26 Srpanj, 2010, 00:25:50 ---da znam.malossi ti je širji klip i cilindar nego quasar 250.kako bi inače dao kubike ako ih neda duljim hodom radilice mora širinom cilindra.mi smo širji je full malo.al je.a KB je ista širina ali radilica ima dulji hod,
--- Kraj citata ---
jbg, ne mogu sad nać širinu klipa za 269... kubler ima Ø=75mm , dok npr malossi 209 ima 74...
dino_180:
nemogu se sjetiti kolko mm al ti garantiram da je širji.najbolji frend mi to ima i sa jurčom smo to slagali.
devil_ma-yela:
--- Citat: dino_180 - 26 Srpanj, 2010, 00:45:26 ---nemogu se sjetiti kolko mm al ti garantiram da je širji.najbolji frend mi to ima i sa jurčom smo to slagali.
--- Kraj citata ---
dobro, vjerujem :toothy11:
al unatoč širem klipu, kubler opet ima veći obujam
dino_180:
da zato jer sa npr 5mm duljom klipnjačom dobiješ puno više kubika nego tom širinom klipa cca 1mm.klip od 250ccm je maalo uži od malossi 269.nisam mjerio ali malo je.ja sam njemu kubler preporučio ali nije htio uzeo je malossi.al sa malossi ne dobiš bregastu a nezz jer dobiš u kubleru jer kolko sam čuo bregasta jako puno znači jer određuje kut otvaranja i zatvaranja ventila.nije kao serijsko
devil_ma-yela:
ne dobije se uz kubler bregasta.
tamo na linku od 269 piše da se dobije bregasta (camshaft) , ali izgleda da su se prešli...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju