Općenito > Maxiskuteri

tražim savjet- piaggio x7

<< < (4/7) > >>

eladio:
 :headbang: :headbang: :headbang:

saratoga68:
znam da cu sada idpasti smijesan,prvo sam o x max pisao pa na x citing, a danas sam parkirao u garazu x 7 iz 2008 sa orginalnih 5500 kmbod prvoh vlasnika.pazen i mazen..placen .....povoljno....s obzirom da dam prilicno odlutao od prvobitne ideje svaki.savjet, iskustvo  je dobro dosao.

eladio:
sad ti ne treba savjet kad si vec kupio  :icon_biggrin:

daj neke fotke i reci kako ti se cini ?

saratoga68:
Fotke ne mogu sada postaviti jer po mobu piskaram, sutra cu s kompa. Savjet, sam mislio na.odrzavanje upottebu i sl, samo.se nisam dobro izrazio hehe al vjerujem.da.si ga ti probao. Cini mi se sasvim ok cak jako dobar .kupio sam ga u zagrebu i danas dotjerao do osijeka.ima onaj ruzni veliki vizir koji cu skinuti cim uhvatim vremena i vratiti orginalni. Vozio sam ga 100-110  cijenim da.je.to normalno za njega. Voznja? Pa ovako prvih cca 50 km sam stiskao zube u zavojima pokusavajuci ostati na cesti jer sam prije neki dan dosao s mora tj napravio jako puno kilometara s fazerom a to je ipak neka druga prica, pa dok sam se u u glavi prekopcao malo je.potrajalo. sjedenje.je.udobno.malo me zulja onaj naslon straga u dnu ledja al valjda.treba se naviknuti . Da ne spominjem da sam do Bjelovara trazio kvacilo i mjenjac.dakle.napravio sam 300 km podravinom potrosio 10 litar goriva i jako.se lijepo vozio.trebam se naviknuti na vibracije koje su normalne i to ce biti to. A sada da ja pitam kakavi su to skuteri mislim na agregat, trose li ulje u normalnim okolnostima upotrebe ?servisni intervali ?nacin voznje? ,na sto obratiti pozornost na koliko pumpati.gume? I.sve sto se nisam sjetio pitati...

mrcina:
ulje ti nesmije trošiti jer ako troši agregat je spreman za servis.otporan agregat na svim režimima vožnje od laganice do gaženja i maltretiranja ali onda i malo boljeg glancanja i paženja i maženja.

gume pumpaj od 2,2-2,5 ovisi o tebi dali hočeš
- manja potrošnja/jače vibracije slabo upijanje neravnina i rupa  na cesti/bolji grip i stabilnost/bolje se kotrlja - 2,5 napumpana guma
- veča potrošnja /slabije vibracije i bolje upijanje neravnina i rupa na cesti/slabiji grip/slabije se kotrlja-2,2 napumpana guma

izmjena ulja ti je na 6000km pređenih zajedno sa filterom ulja nekih 300kn u servisu upola domača radinost.
provjera ulja ti je svakih 3000km
na 12000 ti je veči servis od nekih 1000kn ili upola u kučnoj radinosti.

1000kuna ti je sa 50% osiguranja rega

10litara na 300km je potrošnja zvana upaljač dakle malo.za po gradu i na posao dobar dil.

e da i onda nakraju daj promijeni naslov ipak to nije yamaha.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju