Općenito > Maxiskuteri
tražim savjet- piaggio x7
saratoga68:
molim pomoc. Imam 41 godinu, vozim se jaaaaaaaako dugo motorima preko 25 godina. ne bih sada nabrajao sve motore koje sam imao i ganjao krenulo je s tomosima nastavilo s emz -om pa do japanskih brendova. vozilo se motora i z 180 ks, vozilo se po pistama vozilo se i 299 kmh...sada se malo stalo s "jurcanjem" godine su došle a i pamet u glavu. Trenutno imam yamahu fz1 s mali motoric od 150 ks, al nisam ljubitelj voznje s njim po gradu.sve više gledam kako se skuteri ganjaju u gradskim guzvama i počelo me vući k tome. prvo sam uzeo neke modele od 49 ccm al nije to išlo dao sam kćerci. Sada mi frend prodaje yamahu x max 250 iz 2008 god s 4 tis km. kao bombon, ŠPitam vas, iskusne skuteraše kakvi su općeniuto dojmovi o tom skuteru, vozna stanja, ciklistika pouzdanost i na kraju kakav je cjenovni razred, tj koliko koššta / vrijedei navedni skuter,Hvala na pomoći
Aerox007:
evo Eladio ga vozio na testu pa procitaj :icon_thumright:
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=394&Itemid=1
eladio:
..moje misljenje je da je taj skuter svakako jedan od najboljih u klasi, u biti jedino kymco downtown moze se usporedjivat s njime (cak je i nesto bolji kymco ponajvise zbog agregata od 30KS , ali treba naglasiti da je downtown novi model u klasi...)
ako mene pitas ne mozes pogrijesiti, a i ako budes se odlucio na prodaju x-maxa, dobro drze cijenu :icon_thumright:
tesko mi je reci sta ocekujes od tog skutera, jer on nece ici 299km/h :toothy11: , ali da ces biti konkurentan u gradu i van grada, oces :laughing7:
saratoga68:
Hvala za sada ovo je pravi savjet! Ne.jurcam viseniakoni garazi imam jos uvijek pilu za to a i onih 299 famoznih je bilo na prmjerenom mjestu za to na pisti hehe. Sad je samo pitanje.vrijednost tj cijene po oglasima se trazi od 17-20 tis kn.reapno ili to much previse?
eladio:
Po meni realno kad gledas da je novi 38 soma :dontknow:
iako u vrijeme krize kao sto je ova kod nas, vise nista neznas sta je realno :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju