Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB 303R help

<< < (2/12) > >>

pralas:

--- Citat: m1sh - 25 Srpanj, 2010, 14:57:03 ---Orlove niti nemam, frend je rekao da je samo toplom vodom polio, skinuo i s samponom presao, ne cini mi se bas sigurno :)
tnx, vidit cu taj video i ostalo kad dodjem doma, iako je tu previse posla za mene koji ni karburator nemoze nac :DDD
Sa koliko km bi bilo dobro to pocet raditi?

--- Kraj citata ---
je ima dosta posla,ni ja nisam prije jedno god i pol znao di je karb,i od kada sam se registrirao na forum,polako sam poceo uciti a sada ga mogu zmirecke skinuti :laughing7:
prepostavljam da ti imas novi model tgb-a,zato sto nemas orlove ali imas jeda vise trosak nego ja...naime ti imas blokiranu struju(cdi) i moras nabaviti od minarellia odb. struju :icon_thumright:
ja sam prvi dio stavio na oko 2300km,i to je bio spuh a kasnije je ljubav prerasla u nesto vis i shvatio sam da nmg bez sarafanja :laughing9:

m1sh:
...od prilike?

Kako ga mogu povisiti? Frend mi govorio o necemu sto se stavi ispod amortizera, ali nemam pojma koliko to dodje i dali je sigurno

pralas:

--- Citat: m1sh - 25 Srpanj, 2010, 17:01:47 ---...od prilike?
Zna mozda netko zasto nikad ne pali od prve? I kad ga upalim, ugasi se ako ne dajem gas. Sutra idem tamo gdje sam ga kupio da to popravi

--- Kraj citata ---
imam isti problem,kada ga upalim moram dati gas ili se ugasi ali samo kada je hladan,to ti je do elek. coka(pokvario se) i trebas novi,ali ne bi ti preporucio da ides u servis,ja sam otiso samo pitati koliko kosta taj coka i reko mi je 400kn ::)
al ja sam rjesio problem,narucio sam 19karb sa rucnim cokom :icon_thumright:
za tgb su preskupi djelovi...

m1sh:
/// ovaj post neka netko obrise, ma mobu sam pa je dva puta postalo skoro istu poruku

m1sh:
Aj vidi sad post kad sam ga uredio :DD
Sto se tice gasenja, imam garanciju, to bi trebalo pomoc :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju