Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB 303R help
pralas:
nemas vise garanciju zato sto si skinio blokade ;D
a to sto ti je frend rekao je distancer amortizera,i on je vise za stayling...ali ako ga stavis moze ti se pojaviti problem da ti zanosi straznji kraj u zavoju,i mogucnos pucanja amortizera ako ne stavis dobar distancer...
mozes ga povisiti 4cm ili 6.5cm ali 6.5cm je previse....
walkay:
Prouci ovaj projekt malo pa ces znat sta hoces! To je moj projekt: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,24002.0.html ! :icon_biggrin:
walkay:
--- Citat: ivan pralas - 25 Srpanj, 2010, 18:01:33 ---nemas vise garanciju zato sto si skinio blokade ;D
a to sto ti je frend rekao je distancer amortizera,i on je vise za stayling...ali ako ga stavis moze ti se pojaviti problem da ti zanosi straznji kraj u zavoju,i mogucnos pucanja amortizera ako ne stavis dobar distancer...
mozes ga povisiti 4cm ili 6.5cm ali 6.5cm je previse....
--- Kraj citata ---
Zasto nebi imao garanciju, ako su blokadu skinuli u servisu i moze dogovoriti sa covjekom onda jos uvijek ima! Meni su u servisu skinuli i dalje sam imao garanciju!
pralas:
u pravu si,pogrijesio sam :sad1:
ako si u servisu skinuo,onda imas jos garancije ali ako si sam skidao i nesta petljao mislim da onda vise nemas :)
m1sh:
Nisam sposoban za samostalno skidanje blokade :D
@walkay
oukey, sad sam na mobu pa cu samo malo preletit :D
Sto se tice distancera, prenizak je motor, kad smo dva na motoru i udjem u neki veci zavoj, cujem kako nesto brusi po podu, vjerojatno nogara, mozda stavim 2-4 cm
EDIT: walkay, gledao sam vec to, nice work :D Eh, da bar tu ima netko tko bi pomogao :)))
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju