najjednostavnije tko ima malossi i polini vario ak pašu međusobno na vaše mašine nađete se i probate mjerit vrjeme ubrzanje i cuk i te stvari na istom bajku s malossi pa stavit polini i probat i da se forum zauvjek rješi nedoumica polini ili malossi.evo ja imam malossi vario i ak netko ima polini za BB ja pristajem se nač s njim pa bi se zamjenili za variomate i ocjenili jel nam bolji koji smo imali il drugi.ak me kužite.
nisu svi skuteri jednaki, podesenost, potrosenost, sve je drukcije.
Malossi multivar je uglavnom najbolji omjer ulozenog i dobivenog, bitno da se osjeti razlika naspram serijskog variomata i po tome je vec bolji u performansama. Kod nekih skutera kao sto je minarelli masina problem su klizaci variomata koji se brzo potrose i kad tad ostete variomat, pa to onda klepexe u leru i sve vise i vise razvaljuje trosi vodilice variomata. Cesto je potrebno zagladiti kanale i vodilice jer jako trose rolice, a kada usporedim multivar sa top, hebo, stage 6 variomatom, izgleda kao fusani proizvod jer je zavrsna obrada nula naspram navedenih, bogami nije ni polini nesto bolji u obradi kanala, ali djeluje kvalitetnije od multivara.