Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sam u mjestu Neviđane. a neznam sto ne valja, skuter mi ne pali, a baca iskru onako... neznam jeli dobra iskra, ne pali ni kad ulijem malo goriva u cilindar, koda je mrtav
ok, ja te nazovem za cca sat vremena, pa cemo se dogovoriti, ok?
haha ja taman idem iz splita kad ugledah dvojicu poznatih negdje kod slunja kontam da stanem aj reko neću pičim dalje a bio sam s kombijem... trebao sam stat..
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
trebao si ih zgazit šala
ma vi ste stajali negdje s lijeve strane sad se baš nemogu sjetit mislio sam da se odmarate jbg... za takve situacije upišite si moj broj meni su uvjek kamioni i kombi po cijeloj HR svakodnevno tako da nemate problema za to (095/827-4395)
Koga nas Ja sam jedini i jedinstveni kak bi ti rekla original :-D A ak te baš upoznali smo se jedne ljetne večeri oko 4 ujutro ja sa bocunkom bambusa (5L) a on žedan...
...i ti si se zaljubio,mada nisi htjeo tooo,krivo je mooreee...znaj,ljeto je varljivo a srce ti zavodljivo...j****ti koja sapunjara a jos niste ni meksikanjerosi nit gaučosi,ko Žikina dinastija na skuterima...
...pa da,a svako malo su u kvaru,a k tome jos ovaj doktor za cvaje,pa nije si mogo nac boljeg lavermena...pitaj Boga za sta je jos doktor...Dr.Kadžija
Aha,sad kuzim,a ti lutko cekas drugu smjenu tak da tvoj vonabi lavermen zajasi na laptop pa da se u sporazumijevate u onoj tvojoj temici za njezne duse...?