Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Izbrisan bump

<< < (2/2)

ChRiStIaN:
a jebiga od danas tako...

al ovo se dogodilo prije "danas". I ajd, nije fer prema ostalima, nek im bude, al puno toga isto tak nije fer ko npr nije fer kaj se sad nece nac ko je meni bump obrisal, i mogu se slikat. A da je oglas bio bolje pozicioniran mogo sam nes od tih djelova prodat. Nije fer isto kaj ja tak djelove prodajem na forumu a neko placa banner i reklamu dok se ja sminkam tu zabadava...ni to nijefer kad pogledaš.U istoj situaciji ću jabit kroz koji dan jercu ti dat banner i placat reklamu a jedan slowrider npr ce radit prodaju a kurcem da prostis nije mrdnuo a kamoli novcanikom.

Al to je sad nebitno, web je gotov, samo jos moram sad kroz vikend upsiat sve zavrsne tekstove i lansirat ga sljedeci tjedan pa nece vise bit potrebe da koristim oglase na forumu za prodaju dijela lagera.

Hvala na odgovoru, a onam ko mi je obrisal bump šaljem jednu veeeeeliku pusu sa nadanjem da mu je sad lakše. Može lock!

eladio:
Ovo nije lijepo ovako pisati na forumu... slowrider je admin na ovome forumu i taj status je svakako zasluzio!
Ako sam ja dozvolio slowu, tebi, ili nekom drugom, neke stvari na forumu, to je moja stvar... Ipak u krivu si!
Slow radi prodaju na jednak način kao i ostali na ovom forumu stoga smiri strasti i netrpeljivosti jer si po ovom pitanju malo ipak zabrijao.

Temu ću lockat, a ti ovo shvati kao savjet , razmisli tko gubi u ovakvim optuzbama .

efz:
Ja sam obrisao bump, i obrisat cu svakome ne samo tebi dok god bude ovo pisalo u pravilima: " jedini bump koji cemo i tolerirati je pad cijene (minimalni korak je 50kn )  :glasses9:
smanjenje cijene treba navest u bumpu (sta je snizeno i koja je nova cijena  , po principu : početna cijena1 , prijelazna cijena2 .... zadnja cijena) "

i sam osobno ne bumpam oglas kad dodam odredeni dio jer se drzim napisanog pravila, vec bumpam oglas kad prode 7 dana, makar sam dodao nesto........bio si mod u trznici i drzao si se pravila, tak da bi trebao sada također biti dosljedan istih :icon_thumright:

a ovo sto pljujes po Slowu di stignes necu ni komentirat i nemogu vjerovat da si takav, samo cu rec da sam si dobar i s tobom i Slowom i iz njegovih usta nikad nisam cuo da tak prica o tebi kao sto ti o njemu  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju