Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Izbrisan bump

(1/2) > >>

ChRiStIaN:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,35329.0.html

Radi se o toj temi di sam nedavno stavio prerani bump (zbog dodavanja novih artikala). Da nebi bilo zabune, pito sam eladia na mobitel dal se to smije, nisam išo niš na svoju ruku i sad tražim oglas i nemogu nać...a znam da je bump bio napravljen nedavno, nema sigurno ni 7 dana. Ugl, danas sam si htio pogledat jel sve štima s oglasom kad ono nema bumpa, nema oglasa, moram tražit. Nije protiv pravila prerani bump ako je očigledno da sam dodao artikle u 1.post. Zanima me ko je i zašto mi izbrisao bump? Jel nekom smeta moja prodaja il šta?

Hvala!

Nikon:
pa naglasi u bumpu da su dodani novi artikli i na dnu posta prvog napisi edit: dodani artikli!!

modovi ne gledaju sta vi cackate po prvom postu nego datume bumpova :)

nadam se da je pomoglo!!

pozdrav  :headbang:

eladio:
prekopaj malo svoje postove i nadji oglas, nisam ja bas siguran da ti je navedeni bump obrisan, pogotovo iz tog razloga kojeg navodis..

i davno je to bilo kad si me pitao za bump, svakako puno vise od 7 dana koliko se ja sjecam  :icon_scratch:

ChRiStIaN:
@ Nikon - Napisao sam, uvijek napisem! :)

@ Eladio - Znamd aje bilo više, to sam prvi put pitao...dalje više nisam ispitivao nego kad sam dodavao nove artikle sam napisao post sa napomenom da je bump radi dodavanja novih artikala. Da je bio bzvz bump dobio bi ili opomenu ili bann valjda  :dontknow:

eladio:
Postoji još jedna bitna razlika, na koju nisam računao kad sam ti dozvolio taj bump, sad sam malo više razmislio, dakle,
vi koji "vrtite" dijelove (dakle ne samo ti) , već imate u grupnim narudžbama oglas  :icon_thumright:

I nije fer prema ostalim članovima da uopće koristite i tržnicu za svaki artikl , ovako svaki drugi dan "bumpate" oglas na temelju vrtnje svog lagera,
stoga od danas svakako stoji da je bump moguć samo nakon tjedan dana....

Od danas će biti tako , ponajviše zbog toga jer je tako više fer prema ostalim članovima foruma..

Općenito nebih htjeo da se koristi masovno i tržnica i grupna narudžba , ako ste dobili oglas u grupnim narudžbama, tamo vrtite svoj lager, a ne i na tržnici  ,
to vrijedi za sve da nebi bilo zabune  :glasses9:

Evo, mislim da je ovo sad rjeseno  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju