Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
skuterom 700 km u jednom danu!???
Dado2087:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Veljača, 2011, 22:23:44 ---18 sati 2000km. To je prosjecna brzina od 111 km/h. Tesko mi je to povjerovati. Gdje su tankanja, pisanja, cuga (mozda i klopa)
--- Kraj citata ---
ako se sjecam je reko da je stao 3 il 4 puta zbog benza i ostalog, a daje drzo 120 (motor ide 130), mislim lik kad ga vidis je i moguce teoretski.
ali ajde nek je 20 sati mu se oprasta ;) 100 km je moguce, sam putuje.
sto znam je da je 2 dana dolazio k sebi ;)
danc00:
Svaka čast, to su pravi Zabočani !! :icon_thumright:
Ja razmišljam do Selca piknut ovo ljeto, onak avanturistički s frendom na par dana, no kad idem do Zg mi guzica utrne zbog prokletog sica i sad ne znam kaj da napravim po tom pitanju, moral bi stajati svakih 70-80km.
Ali ne znam jel imam vjere tolko u svoju Yamahu ko ti u svojeg Kymca !
wonderkid:
vjeruj mi izdrzala bi yamaha bez frke
--- Citat: Dado2087 - 10 Veljača, 2011, 23:10:04 ---ako se sjecam je reko da je stao 3 il 4 puta zbog benza i ostalog, a daje drzo 120 (motor ide 130), mislim lik kad ga vidis je i moguce teoretski.
ali ajde nek je 20 sati mu se oprasta ;) 100 km je moguce, sam putuje.
sto znam je da je 2 dana dolazio k sebi ;)
--- Kraj citata ---
vis da frajer nabija samo postove
Dado2087:
--- Citat: wonderkid - 10 Veljača, 2011, 23:37:47 ---vjeruj mi izdrzala bi yamaha bez frke
vis da frajer nabija samo postove
--- Kraj citata ---
eh frajeru.. necu nis komentirat direktno ali neznam ja ko nabija postove, ovdje sam malo duze upisan samo sigurno ne idem odgovarat na sve i svasta jer nemam 5 sati na dan za izgubit. Dodem ovdje ko na drugim stranicama svakih par dana i odgovorim na sta hocu.
sto se odgovora tice je istina, malo kad ides po svjetskim susretima vidis svasta, pa tako onda i mozes nesto pricat.
TihomiR:
finu si turicu bacio :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju