Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji sportski auspuh za sr 50 r
funkyzg26:
--- Citat: roxyy - 23 Srpanj, 2010, 21:42:22 ---koji arrow
--- Kraj citata ---
isto ko meni ja kad sam prvi put sjeo na moju srku sa recordom totalno drugi motor do 60 duplo brže ubrzanje i onda tek uspori ubrzavat al to je sa 4gr rolicama koje sam dobio uz rekorda ,sad ide gore mhr multivar,kevlar,delta+wingbell pa če bit još bolje ubrzanje i još bolji start baš me zanima več sad ima prebolestan start nemogu krenut s jednom rukom da snimim ubrzanje kolko brzo krene s mjesta i počupa sječam se sa seriskim auspuhom 3 dana mu je trebalo opče da krene a ubrzanje tolko sporo da nisam mogo vjerovat kad sam sjeo prvi put na njega koja promjena ja sam mislio da če to sam malo poboljšat performase a ono motor leti :laughing6: al se i dere ko lud al svaki auspuh kojem skineš tu blokadu če se derat samo svaki na svoj način
roxyy:
--- Citat: funkyzg26 - 23 Srpanj, 2010, 21:54:02 ---isto ko meni ja kad sam prvi put sjeo na moju srku sa recordom totalno drugi motor do 60 duplo brže ubrzanje i onda tek uspori ubrzavat al to je sa 4gr rolicama koje sam dobio uz rekorda ,sad ide gore mhr multivar,kevlar,delta+wingbell pa če bit još bolje ubrzanje i još bolji start baš me zanima več sad ima prebolestan start nemogu krenut s jednom rukom da snimim ubrzanje kolko brzo krene s mjesta i počupa sječam se sa seriskim auspuhom 3 dana mu je trebalo opče da krene a ubrzanje tolko sporo da nisam mogo vjerovat kad sam sjeo prvi put na njega koja promjena ja sam mislio da če to sam malo poboljšat performase a ono motor leti :laughing6: al se i dere ko lud al svaki auspuh kojem skineš tu blokadu če se derat samo svaki na svoj način
--- Kraj citata ---
meni i ovako dobro ubrzava nije mu baš loš start ali iće još bolje kad dođe spuh i dizna 64,red sponge i još trebam dignut limić s karba....i ja mislim stavljat multivar ali prvo treba doć do para...nije mi preša sve će doć na svoje
funkyzg26:
--- Citat: roxyy - 23 Srpanj, 2010, 22:00:14 ---meni i ovako dobro ubrzava nije mu baš loš start ali iće još bolje kad dođe spuh i dizna 64,red sponge i još trebam dignut limić s karba....i ja mislim stavljat multivar ali prvo treba doć do para...nije mi preša sve će doć na svoje
--- Kraj citata ---
i ak pogledaš slike mog recorda i reversa sa giannellieve stranice vidjet češ da su auspusi totalno isti osim topa ili silencera, jedino za minarelijeve mašine recordi su drukčiji i zato imaju i bolji zvuk pogle ovaj video
i ovaj
record bar meni ima bolji zvuk na minareli mašinama
roxyy:
--- Citat: funkyzg26 - 23 Srpanj, 2010, 22:09:06 ---i ak pogledaš slike mog recorda i reversa sa giannellieve stranice vidjet češ da su auspusi totalno isti osim topa ili silencera, jedino za minarelijeve mašine recordi su drukčiji i zato imaju i bolji zvuk pogle ovaj video
i ovaj
record bar meni ima bolji zvuk na minareli mašinama
--- Kraj citata ---
i na grani su malo više iskrivljeni....
pesos:
gianelli extra ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju