Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji sportski auspuh za sr 50 r
roxyy:
--- Citat: ive_91 - 23 Srpanj, 2010, 10:36:55 ---sr50 r kaj nije to elektronsko ubrizgavanje..
ugl. ak je karb i piaggio onda kupi zx-a nekog pohabanog za 300-400 kn i deri.. masina je ista ko na svim piaggio-gilera 50ccm i zx+64 dizna+red sponge+tvrđi federi kvacila+5.3 rolice u serijala (ak se ne varam bile su mi 5.3 ili su mi bile 4.7) ugl. runner je zakucaval na 98kmh po cukici i tak je iso i ravno i nizbrdo...
sve skupa me kostalo oko 600 kn. sa federima i svim..
(napominjem po cukici je to bilo, ali ionako je isao naspram serijale krvavo bolje, a i naspram drugih skuteva tipa frendov nrg. py. sa technigasom i fkt skut ide, ja sam ga dero sam tak.. pogotovo u spici..)
--- Kraj citata ---
ima elektronsko i karb...ma vise neznam kojeg ću uzet dobar mi je i zx,reverse i rekord a neznam kojega ću
BoLT3K:
Ako se vec premisljas izmedju ta 3 ..
ZX-Ne, previse isfuran, a nista posebno ;D
Record-Mozes uzeti, i bio bi jedan od rijetkih sa tim auspuhom, samo nisam upoznat sa njegovim performance-om. :laughing7:
Reverse-Po vecini foruma je Best-Buy, pa ne bi ni ti pogrijesio da ga uzmes.
Po meni Reverse, jer ima dobre performanse, a lijepo stoji na SR-u. :)
roxyy:
--- Citat: BoLT3K - 23 Srpanj, 2010, 16:38:58 ---Ako se vec premisljas izmedju ta 3 ..
ZX-Ne, previse isfuran, a nista posebno ;D
Record-Mozes uzeti, i bio bi jedan od rijetkih sa tim auspuhom, samo nisam upoznat sa njegovim performance-om. :laughing7:
Reverse-Po vecini foruma je Best-Buy, pa ne bi ni ti pogrijesio da ga uzmes.
Po meni Reverse, jer ima dobre performanse, a lijepo stoji na SR-u. :)
--- Kraj citata ---
tako će i bit najvjerovatnije
Luksy:
po meni Arrow ili Reverse
oba po meni best bay za standardnu masinu
prijatelj mi ima na novom runneru arrowa i motor ide nenormalno jos nisan vidija da standardan motor moze onako ic samo tribas znat lipo ustelat :icon_thumright:
roxyy:
--- Citat: Luksy - 23 Srpanj, 2010, 20:33:10 ---po meni Arrow ili Reverse
oba po meni best bay za standardnu masinu
prijatelj mi ima na novom runneru arrowa i motor ide nenormalno jos nisan vidija da standardan motor moze onako ic samo tribas znat lipo ustelat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koji arrow
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju