Tehnički kutak > Tuning skutera
molim prijedloge za setup malossi mhr multivar i delta+wingbell
funkyzg26:
več je kupljeno jbga ide i kit gore i veči karb al nemrem sve odjedamput pomalo sad sam bankrotiro :'( lol ajde koje rolice i federe da mu stavim za početak bum malossi repliku 70cc kit stavio kroz mjesec dva i karb 3-4 mjeseca pa ču onda složit karb i kit zajedno
funkyzg26:
kaj nema niko da pomogne ja sam mislio stavit 5.5 rolice sam neznam koje oprugice kvačila i ,taj mhr multivar je isti k ko i stari samo bolja završna obrada i poboljšali su neke stvari i kolka sam ja vidio tu na forumu ima dosta ljudi i multivar i deltu na serijali tak da ne vidim u čemu je problem imat ču to na serijali još koji mjesec dok ne skupim pare za malossi repliku,malossi rhq radilicu,i neki veči karb
igor.sb:
da se mozo tocno reci sta trebas, rijec STELANJE ne bi postojala :toothy11:
kad stavis sve znat ces sta trebas, kupi od 5-6g pa isprobavaj
ne znam uopće ko na forumu ima taj jaci multivar i deltu na serijalu...ti ces bit jedini :)
funkyzg26:
--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2010, 15:08:20 ---da se mozo tocno reci sta trebas, rijec STELANJE ne bi postojala :toothy11:
kad stavis sve znat ces sta trebas, kupi od 5-6g pa isprobavaj
ne znam uopće ko na forumu ima taj jaci multivar i deltu na serijalu...ti ces bit jedini :)
--- Kraj citata ---
ok budem uzeo 5.5 i 6g rolice u kitu se dobiju 4.7g tak ja mislim da če to bit dosta za poštelat ,nego igor sam me zanimalo ovaj velki feder (counter spring)da ostavim serijski pošto je serijska termo grupa gore jel vidim da uz taj velki feder piše racing ,i negdje sam na forumu čito da takav feder pojede rolice jako brzo budem ostavio seriski ja mislim dok ne uzmem 70cc temo grupu ,nemrem još odlučit kaj da uzmem malossi repliku ili polini sport gusanu polini ima modularnu glavu i to me vuče poliniju samo replika može postič veču brzinu i kaj bi mi od tog dvoje duže trajalo brijem da ovaj polini sport negdje može izgurat 10000 km dok za repliku neznam kolko km može priječ
igor.sb:
listaj 3alfa3 postove
njegova mhr replica ima 40tkm + i jos vozi
os alu cilindar il gus, alu kad ga poderes mos ga baciti, gus mos busiti na 2 spec
o tebi je da odlucis
feder ne utjece na trosenje rolica, moze jedino utjecat na trosenje remena
dosta ljudi se vozi na malossi ljubicastom federu, taj ces i dobiti uz onaj multivar
krajnja brzina nema vze sa snagom, nego okretajima na kojima i termo grupa radi i spuhu koji to moze omoguci, rekord je slab za mhr replicu, bolje da si fino slago ispocetka, provjerene setupe sa yasuni r-om, al sta je tu je :dontknow:
i uopće ne bi isao slagat skuter dok se ne zamjene ti usrani tajwanski ntn lezajevi radilice
otice kad tad, samo cekaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju