Tehnički kutak > Tuning skutera

molim prijedloge za setup malossi mhr multivar i delta+wingbell

<< < (3/5) > >>

funkyzg26:
valjda če izdržat još koji mjesec dok ne skupim pare za za malossi repliku ,rhq radilicu i 19 mhr carb i skf ležajevi idu gore al moram nabavit neku cijev vanjskog promijera ležaja jel ču ga sjebat dok ga stavljam,radio sam na elektro motorima znam kolko je važno ležaj samo po vanjskoj strani lupkat da sjedne tamo smo imali za svaki ležaj cijev vanjskog promjera ležaja, to je bilo ono 50 različitih cijevi različitih promjera,dobar je record otvoren je to je glavno  :icon_thumright: ak ce bit preslab lako se drugi kupi vidim tu na tržici brdo jebenih spulja makar ja mislim da če bit jeben vrišti ko lud to je dobar znak sam čekam kad če me murja haltat  :toothy9:

igor.sb:
nema lupanja po lezajevima

kad se blok dobro ugrije i lezaj ohladi to samo upadne kvrcnes par puta po njemu preko komada drveta i to je to

il ak ces drugom metodom grijanjem lezajeva u ulju i stavljanje na smrznutu radilicu

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 23 Srpanj, 2010, 20:38:33 ---nema lupanja po lezajevima

kad se blok dobro ugrije i lezaj ohladi to samo upadne kvrcnes par puta po njemu preko komada drveta i to je to

il ak ces drugom metodom grijanjem lezajeva u ulju i stavljanje na smrznutu radilicu

--- Kraj citata ---

je al opet nesmijes ga kvrcat po onutrašnjem dijelu samo po vanjskom znam iz iskustva sj#bo sam ih podosta  :sad1: lol

funkyzg26:
ok za rolice smo se dogovorili od 5-6 gr pa štelat ,s kojim oprugicama kvačila na delti prvo da počnem to me zanima ,ima neko multivar i deltu na serijali tu vidio sam samo se ne sječam ko

pralas:

--- Citat: funkyzg26 - 24 Srpanj, 2010, 13:42:43 ---ok za rolice smo se dogovorili od 5-6 gr pa štelat ,s kojim oprugicama kvačila na delti prvo da počnem to me zanima ,ima neko multivar i deltu na serijali tu vidio sam samo se ne sječam ko

--- Kraj citata ---
probaj sa malossi zutim :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju