Općenito > Maxiskuteri
Beverly, problem ili normalna pojava!?
speed:
--- Citat: dino_180 - 21 Srpanj, 2010, 14:24:25 ---da vozim ga trenutno .a jesi ti vidio šta je čovjek napisao da mu lupa iza kod sica a ne naprjed?mislim kaj je tu teško povezat.ne pravim se pametan al ak malo razmisliš nije vjerojatno da su vilice zbog više čimbenika.prvi moj post je bio da je il akumulator ili alat neki.neznam kak szu vama pale na pamet vilice.onda bi čuo da je sprjeda,osjetio bi po rupama i pritiskanjem tak da.... :hello:
--- Kraj citata ---
moze se jako cuti i zbog njih...meni su se cule i lupalo je isto iza masina jer su jako propadale a masina gurala naprijed,
dino_180:
da i meni su sad trenutno propišale na spu(od vxr) i povrat nabije a ne dok ulaze unutra i cjeli motor zavivbrira ali kaže čovjek da je iza pa kreneš odozada,ak nije padano s njega teeško da buju vilice tak brzo ošle.povezao sam za akumulator jer znam da se tam nalazi i da zna lupat ak je premali il ak nema gumenu zaštitu.i nisu krivi ovi u italiji šta nema gumu za zategnut nego neko treči jer tvornički beverly bar taj ima tu gumu za stisnut.njemu je onda to netko skinuo. uopče nije bitno bitno je da smo pomogli čovjeku.
giantbikes:
evo danas guštam tijekom vožnje...ništa ne lupa na skuteru....to je već sad taj osjećaj :toothy9:
Da ne otvaram drugu temu, jel netko lijepio one tanke trake na felge? ako je to trajno i di ima za kupiti?
dino_180:
imaš na njuškalu.dobro potraži.traka ti je onak u polukrugu i 2 na jednu stranu.razne veličine.kaže lik full kvalitetne.ima ti više njih na njuškalu sam treba nači.oko 150kn komplet.
DAMIR-RUNNER:
imas u motormaniji reflektirajuce oko 100 kn,koje su jebene i prepurucam i oko 70 kn obicne..imas i pravi smjer u horvacnskoj oko 20-30 kn obicne trakice..al ove u motormaniji dobis za montazu pa ti je lakse..
a imas i na auti hr stranici lik prodaje al mi se cini skupo.. ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju