Općenito > Maxiskuteri

Beverly, problem ili normalna pojava!?

<< < (6/7) > >>

giantbikes:
ne znam da li je tako na svakom beverlyu, no svejedno talijani su takvi fušeri da je to za nevjerovat....
skinem ja poklopac akumulatora, kad ono aku se može micati na sve strane i to nekoliko cm....
Znači tvornički uopće nije učvršćen!?!?  :dontknow:
Lijepo sam ga učvrstio i sad skuter ništa ne lupa.....nevjerojatno

Hvala svima na pomoći

ivan_pu:

--- Citat: giantbikes - 21 Srpanj, 2010, 10:00:31 ---ne znam da li je tako na svakom beverlyu, no svejedno talijani su takvi fušeri da je to za nevjerovat....
skinem ja poklopac akumulatora, kad ono aku se može micati na sve strane i to nekoliko cm....

Hvala svima na pomoći

--- Kraj citata ---

super da si to riješio
u biti uz akumulator su zaboravili staviti pjenastu spužvu da se on ne miče
 :hello:

dino_180:

--- Citat: giantbikes - 21 Srpanj, 2010, 10:00:31 ---ne znam da li je tako na svakom beverlyu, no svejedno talijani su takvi fušeri da je to za nevjerovat....

Hvala svima na pomoći

--- Kraj citata ---
odma sam ti rekao akumulator ili neki alat.nemre vilice to se ne čuje tak.

speed:

--- Citat: dino_180 - 21 Srpanj, 2010, 11:49:37 ---odma sam ti rekao akumulator ili neki alat.nemre vilice to se ne čuje tak.

--- Kraj citata ---
si kad vozio motor di nema ulja u vilicama? :toothy11:

dino_180:

--- Citat: speed - 21 Srpanj, 2010, 14:03:58 ---si kad vozio motor di nema ulja u vilicama? :toothy11:

--- Kraj citata ---
da vozim ga trenutno .a jesi ti vidio šta je čovjek napisao da mu lupa iza kod sica a ne naprjed?mislim kaj je tu teško povezat.ne pravim se pametan al ak malo razmisliš nije vjerojatno da su vilice zbog više čimbenika.prvi moj post je bio da je il akumulator ili alat neki.neznam kak szu vama pale na pamet vilice.onda bi čuo da je sprjeda,osjetio bi po rupama i pritiskanjem tak da....  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju