Općenito > Maxiskuteri
Beverly, problem ili normalna pojava!?
speed:
--- Citat: giantbikes - 20 Srpanj, 2010, 23:18:51 ---akumulator je kod beverlija u repu?
--- Kraj citata ---
da mislim da je,aj provjeri vilice da ti nisu,jesu masne ikad bile....jer aku toliko ne skace
giantbikes:
--- Citat: speed - 20 Srpanj, 2010, 23:19:44 ---da mislim da je,aj provjeri vilice da ti nisu,jesu masne ikad bile....jer aku toliko ne skace
--- Kraj citata ---
prednja vilica? ne curi ništa i ne klima se
dino_180:
da bar kod 250 2004god.probaj na mjestu sjest na njega i skakat ili primi rep pa digni pa naglo pusti.provjeri rukom jel se kaj klima čuje,nebuš niš strgao.možda ispod sica u pretincu nekom imaš mali alat onaj.možda je to.
ivan_pu:
--- Citat: giantbikes - 20 Srpanj, 2010, 23:18:06 ---jel tijekom vožnje bilo kakvih zvukova osim prilikom prelaska preko rupa
--- Kraj citata ---
samo kad bi prešao preko valovitih neravnina
ako je jače popustilo
onda kod naglog kretanja malo zabacuje stražnji kraj u jednu stranu
ili se na centralnoj nogari micanjem zadnjeg kotača lijevo-desno može utvrditi luft
meni je igličasti ležaj (5 EUR) otišao zbog vode koja je ušla u njega
speed:
--- Citat: giantbikes - 20 Srpanj, 2010, 23:20:36 ---prednja vilica? ne curi ništa i ne klima se
--- Kraj citata ---
sjedni dok nije na nogarama i zatuci prednji kraj u pod ne smije lupiti nimalo...to ti je najlakse pa onda dalje idi,samo probaj jako par puta....najjednostavnije ti je voziti se 10-tak na sat i prednju kocnicu jako stisnuti,ne smiej lupiti u njima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju