Općenito > Maxiskuteri

Beverly, problem ili normalna pojava!?

<< < (3/7) > >>

speed:

--- Citat: giantbikes - 20 Srpanj, 2010, 23:18:51 ---akumulator je kod beverlija u repu?

--- Kraj citata ---
da mislim da je,aj provjeri vilice da ti nisu,jesu masne ikad bile....jer aku toliko ne skace

giantbikes:

--- Citat: speed - 20 Srpanj, 2010, 23:19:44 ---da mislim da je,aj provjeri vilice da ti nisu,jesu masne ikad bile....jer aku toliko ne skace

--- Kraj citata ---

prednja vilica? ne curi ništa i ne klima se

dino_180:
da bar kod 250 2004god.probaj na mjestu sjest na njega i skakat ili primi rep pa digni pa naglo pusti.provjeri rukom jel se kaj klima čuje,nebuš niš strgao.možda ispod sica u pretincu nekom imaš mali alat onaj.možda je to.

ivan_pu:

--- Citat: giantbikes - 20 Srpanj, 2010, 23:18:06 ---jel tijekom vožnje bilo kakvih zvukova osim prilikom prelaska preko rupa

--- Kraj citata ---

samo kad bi prešao preko valovitih neravnina

ako je jače popustilo
onda kod naglog kretanja malo zabacuje stražnji kraj u jednu stranu
ili se na centralnoj nogari micanjem zadnjeg kotača lijevo-desno može utvrditi luft

meni je igličasti ležaj (5 EUR) otišao zbog vode koja je ušla u njega

speed:

--- Citat: giantbikes - 20 Srpanj, 2010, 23:20:36 ---prednja vilica? ne curi ništa i ne klima se

--- Kraj citata ---
sjedni dok nije na nogarama i zatuci prednji kraj u pod ne smije lupiti nimalo...to ti je najlakse pa onda dalje idi,samo probaj jako par puta....najjednostavnije ti je voziti se 10-tak na sat i prednju kocnicu jako stisnuti,ne smiej lupiti u njima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju