Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi sa karburatorom?
speedburn2:
--- Citat: speed - 20 Rujan, 2007, 21:02:06 ---
--- Citat: speedburn2 - 20 Rujan, 2007, 20:57:56 ---skini ga i operi u bengi, ispusi dizne i ostavi ga da se malo posusi ili ispusi kompresorom kao sto je rekao speed, i to je to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma mora ga ispuhat kompresorom jer si onda 100% siguran da je cist
--- Kraj citata ---
znam da mora, ali kazem ako ga nema :icon_thumright:
igor.sb:
koje ulje koristis, jel uvijek jedno te isto
ja sam prije znao imati tako sranja sa svjecicama dok sam sipao neko krš ulje, znao sam tociti ono neko petrolovo 15kn/0,5L
znao sam promjeniti po 5 svjecica u par mjeseci, dok se nisam sjetio, malo i ulje promjeniti...i onda je bilo dobro
btw...napravio ovo sto je receno, a mogao bi i svijecicu promjeniti, ako ti je ovo kojim slucajem prva sa 5200km
:icon_thumright:
speed:
--- Citat: igor.sb - 20 Rujan, 2007, 21:09:38 ---koje ulje koristis, jel uvijek jedno te isto
ja sam prije znao imati tako sranja sa svjecicama dok sam sipao neko krš ulje, znao sam tociti ono neko petrolovo 15kn/0,5L
znao sam promjeniti po 5 svjecica u par mjeseci, dok se nisam sjetio, malo i ulje promjeniti...i onda je bilo dobro
btw...napravio ovo sto je receno, a mogao bi i svijecicu promjeniti, ako ti je ovo kojim slucajem prva sa 5200km
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vidis,i ja sam tocio petrolovo,sad su digli cijenu 0,5l na 28 kn,a ima puno kvalitetnijih ulja za te pare od 1 l,ja nisam imao nikakvih problema s tim uljem,nije mi ni jedna svijecica crkla,onda sam tocio stihl,a sutra cu kupit valvolin ili neki dr,nemam pojma kakvih uopce ima
veliki:
Thx ekipa. Čini mi se da je ovo najbrža tema ikad na forumu. Može lock ako neko nema šta za dodat :drunken_smilie:
ulje san prominija na 3500-4000 km, tako da, sta se tiče ulja sve ok, svičica kad san je skinija izgledala je super: suha, lagano crna, zazor normalan
speed:
ma ocistis karb svaki put kad vidis da pocne kasljucat motor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju