Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemi sa karburatorom?

(1/3) > >>

veliki:
Heh.. imam problem sa skuterom, čini mi se da je stvar u karburatoru.
Skut se guši i trokira kad god je gas otvoren negdje između maksimuma i minimuma. Ako dam max gasa onda 1-2 sekunde trokira i onda poleti :toothy9:. Kretanje na semaforima me pravi užas  ;D
Pretpostavljan da mi je nesto do karba, jer sam gleda, i svječicu, koja je ok, i filter goriva, u kojem je skroz malo nečistoća (točim na Ini, uglavnom). Dosad sam napravija 5200 km i nisam ima nikakvih problema sa skutom sve, eto, do sad. Ako neko misli da zna zbog čega se to gušenje događa nek se raspiše :) E da, nisam ništa prčka po karburatoru...

veliki:
srry admin, na krivo san misto posta, može premještaj u faq ?

speed:

--- Citat: veliki - 20 Rujan, 2007, 20:44:52 ---srry admin, na krivo san misto posta, može premještaj u faq ?

--- Kraj citata ---
u facq se postavljaju teme koje su rijesene i to koji su cesti problemi,tvoji su problemi zastopan karb,raskopaj ga i dobro operi u benzinu cijelog,posebice diznu i dobro ispusi kompresorom

speedburn2:
skini ga i operi u bengi, ispusi dizne i ostavi ga da se malo posusi ili ispusi kompresorom kao sto je rekao speed, i to je to  :icon_thumright:

speed:

--- Citat: speedburn2 - 20 Rujan, 2007, 20:57:56 ---skini ga i operi u bengi, ispusi dizne i ostavi ga da se malo posusi ili ispusi kompresorom kao sto je rekao speed, i to je to  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma mora ga ispuhat kompresorom jer si onda 100% siguran da je cist

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju