Tehnički kutak > Blokade
hoce li ga zablokirati samo prsten va variu?
pralas:
ja se sjecam dok je bio mrtva serijala sa blokadom,da je isao po satu 60 i uvijek proso na tehnickom bez ikakvog problema,samo sto ne smije preci 60 :sad1:
pralas:
evo dns sam sam stavio prsten na variu(samo tu blokadu) da vidi cisto kako ide posto idem u sub na tehnicki i ne biste vjerovali ide 70 ko iz sale :toothy3:cak i preko...
silencers je skinut i napravit cu ono sa limom i rupicama,znaci luna50rr ako izbusim malo rupica nece ici vise od 55-60 po satu ???
luna500rr:
--- Citat: ivan pralas - 22 Srpanj, 2010, 21:05:42 ---evo dns sam sam stavio prsten na variu(samo tu blokadu) da vidi cisto kako ide posto idem u sub na tehnicki i ne biste vjerovali ide 70 ko iz sale :toothy3:cak i preko...
silencers je skinut i napravit cu ono sa limom i rupicama,znaci luna50rr ako izbusim malo rupica nece ici vise od 55-60 po satu ???
--- Kraj citata ---
:)
Ako izbusis premalo nece ni 30 ici ;D
mario_f15:
--- Citat: ivan pralas - 22 Srpanj, 2010, 21:05:42 ---evo dns sam sam stavio prsten na variu(samo tu blokadu) da vidi cisto kako ide posto idem u sub na tehnicki i ne biste vjerovali ide 70 ko iz sale :toothy3:cak i preko...
--- Kraj citata ---
nerazumijem te, zast si jednostavno ne kupis elektronsku blokadu, i onda si miran, :headbang:
Aerox007:
--- Kraj citata ---
majstor slowrider ti doma sklepa el. blokadu sa 2 zice, potenciometrom i par kondenzatora, ti to samo prikopcis na pickup i masu i tu carolija pocinje :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju