Tehnički kutak > Blokade
hoce li ga zablokirati samo prsten va variu?
pralas:
e ovako,sad trebam ici na tehnicki...jos nisam isao na teh. od kada imam sve te djelove,pa me zanima jel dovoljno da stavim samo prsten na vario ili cu morati i blokirati sajlu gasa?
setup je u avataru ali me najvise brine sekundar od 18%,,jel postoji mogucnost da prede 50-55?
hvala :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: ivan pralas - 19 Srpanj, 2010, 11:47:18 ---e ovako,sad trebam ici na tehnicki...jos nisam isao na teh. od kada imam sve te djelove,pa me zanima jel dovoljno da stavim samo prsten na vario ili cu morati i blokirati sajlu gasa?
setup je u avataru ali me najvise brine sekundar od 18%,,jel postoji mogucnost da prede 50-55?
hvala :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imas li kit?
Najbolja ti je solucija prsten na variomat i blokadu u prigusivac auspuha, stavis komad limenke u obliku dihtunga i probijes dvije tri rupice, motor ima osjetno manje snage, ne trokira i cuje se nesto tise :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: luna500rr - 19 Srpanj, 2010, 11:49:26 ---Imas li kit?
Najbolja ti je solucija prsten na variomat i blokadu u prigusivac auspuha, stavis komad limenke u obliku dihtunga i probijes dvije tri rupice, motor ima osjetno manje snage, ne trokira i cuje se nesto tise :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemam kit,ali sad skut ide 80...blokadu na variu stavljam obavezno...
znaci uzmem komad limenke i tamo kod prigusivaca gdje se odsarafe ona 3 sarafa sto drze top,to skinem i izbusim koju rupicu na limu i stavim tamo?
jesam dobro shvatio?
hvala na prijedlogu,to mi stvarno nikad ne bi palo na pamet :icon_thumright:
Faba:
Koliko sam ja skužio uzmeš komad limenke i izbušiš prvo tri rupe kod tri šarafa koji drže prigušivač,i onda bušiš po limu rupe po potrebi :icon_thumright:
Luna500rr - super ideja :headbang:
luna500rr:
Dobro ste oba skuzili hehe, tako ja blokiram lunu, ako malo rupa izbusis neide ni 30 :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju