Eto nas nazad iz Čakovca.
Ovako da na pocetku kazem samo da svi koji nisu isli moze im biti jako jako jako zao.Mislim da ce to i drugi potvrditi...
Eto da napisem kratak report slike ce kasnije....
Ujutro u 9 smo se okupili kod San Antonia...dosli su Robert,Leo freak,zaprudanec i ja....oko 9:20 smo krenuli smjer čakovec....stali na pol puta u Brezničkom Humu na kakau i kavicu da se zgrijemo jel smo se smrznuli ko pi...... ali nebitno nakon nekih pol sata kad smo se ugrijali i led sastrugali s lica
krenuli dalje...fala bogu pa je i zatoplilo pa je daljnja voznja bila izvrsna.....vozili smo se u prosjeku 70-80...Leo Freak i zaprudanec su malo poludili samnom i robertom posto smo mi malo ograniceni s brzinom bili ali sve u svemu je bilo ok....negdje oko 11:00 smo stigli u čakovec di smo se nasli s greenliteom i njegovim frendom....onda smo krenuli lagano prema stazi di su se trke vozile stigli smo negdje oko 11:30... taman na prvu trku....
...e sad ovako kaj se tice trka bilo je svega i svacega....uglavnom da skratim ZG Hrc je bio 3.,njegov buraz 4....to bi bilo to kaj se tice 50 klase a sad kaj se tice 70 je bilo zivi urnebes...buduci da su kreso,srky i ja mislim divljakusa zakasnili na start minutu nisu smijeli startati...e onda je poceo show....poceli su se svi buniti da nek ih puste sim tam natezali su se ali suci nisu popustali....onda su se ljepo svi pokupili i otisli s starta i niko nije startao osim par slovenaca i neka nasa dva vozaca....tako da niko od nasih vozaca ubiti nije vozio i svi se pokupili doma....uglavnom Beno iz slovenije je pobjedio i pobrao pehar za 1 mjesto.
...ajmo dalje...oko 15:30 smo lagano krenuli nazad doma jel je sve zavrsilo pehari su se podijelili i tako dalje....napravili smo opet jednu pauzu na pol puta i onda se zaprudanec pozdravio od nas imao nekog privatnog posla jos za obaviti...onda smo prolazili kroz Zelinu i vidli da se odrzavaju trke Qadova i rekli ajmo tam navratiti nas troje preostalih i otisli pogledati taman pocela trka ovih najjacih....bilo je preodlicno deckima svaka cas voze izvrsno....letile su osovine kotci sicevi po stazi i borili su se opako....
...kasnije oko 17:30 smo se pokupili doma i otpeljali se lagano do San Antonia di smo se pozdravili....
Dan je bio odlican vidli smo puno toga i poslikali jos vise toga...robert je bio zauzet s slikanjem covijek napravio oko 1100 slika da nemres vjerovat
...
Uglavnom kad covijek bude imao vremena bude ih uplodao naravno ne sve smao one najbolje....
Ja mogu reci smao jedno da nek bude zao svima koji nisu isli....
A poseban pozdrav deckima iz Čakovca bili su odlicni...
Toliko od mene...
LP