Go-Go RUNNER ........dobio si ban radi neopravdanog pisanja u trznici, budi siguran da nije bezveze
.............malo sam gledao ovo ti je 5 bann radi iste stvari.........nadam se da neces vise
Vezano za komentiranje oglasa:
KOMENTIRANJE
-Opcenito komentiranje oglasa (..u smisli da je nesto preskupo itd.. ) nije pristojno (osim u PiP oglasima gdje je se to od Vas i trazi) i kao takvo nije dozvoljeno..
komentiranje "P" i "K" oglasa nije dozvoljeno, osim u inznimnim situacijama , a tada argumenti moraju biti izrazito čvrsti
Primjer argumenta je recimo direktan link na cijenu tog artikla koji je recimo jeftiniji u toj navedenoj trgovini nego što je navedena cijena u samoj temi...
moderatori će samo takve IZRAZITO ČVRSTE argumente dozvoliti u temama koje počinju sa "P"
PRIMJER : http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=12853.0
sve ljepo i jasno pise..........dozvoljeno je argumentirano komentiranje, znaci ak neko prodaje rabljene malossi rolice za 200kn, a nove su 100, takav oglas se moze komentirati i upozoriti potencijalnog kupca na preveliku cijenu.............dok komentari tipa "Imam ti ja, javi se na PM", "Prodaje ti onaj decko isti takav", "Jel jos prodajes getribu" isl. nisu dozvoljeni, takvi postovi se brisu, clana se upozori i po par puta, a ak nakon tih upozorenja i dalje pise nazalost ide bann