Ostalo > Motocikli
Vase misljenje o Yamahi YZF-r125?
Luka 0101:
meni je motorcek zakon... da nemam 190+ cm i 110 kg uzeo bi si sebi al ono :drunken_smilie:
Swimmer1:
--- Citat: Luka 0101 - 15 Srpanj, 2010, 15:48:25 ---meni je motorcek zakon... da nemam 190+ cm i 110 kg uzeo bi si sebi al ono :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
hahah meni godi ja sam 180 i imam 75kg haha taman za yamahicu..a i meni je motor pravo fin jedva cekam da ga dobijem ovih dana idem u prodavnicu kupit cu si special edition da izgleda ko kod rosija :)) jed cekk stim da jos nisam vozio motore sa manualnim mjenjacem..
ali citao sam uputstva i gledao na youtube-u kako se mijenjaju brzine isto ko na autu samo sto je kvacilo na ruci a mjenjac na nozi..
a kako dizat onaj mjenjac prema gore(nogom)??
i usput smara li mijenjanje?
kako da znam u kojoj sam brzini??
hvala ;))
pixa.93:
1 dole ostale gore.nogom mijenjas i gore i dolje.moras pamtit u kojoj si ali kasnije ces i po zvuku znat u kojoj si
Drnda:
nije nikakav problem, ja sam prvi put sjeo na motor sa mjenjacem od 200 ccm, nikakav problem nije ni ne umara..
a za brzine, pantis u kojoj si, sa vremenom ti samo u glavu udje , tako da nemas frke, a ionako po brzini kretanja znas otprilike u kojoj si brzini..
sandro-sr:
--- Citat: pixa.93 - 15 Srpanj, 2010, 14:50:00 ---al dajte malo razmisljajte o kilowatima.nemojte lupat bezveze.s razlogom oce nju jer je 4t i ima oko 11 kw
--- Kraj citata ---
pa gore nije nigdje napisao nista vezno uz kilowate,ili kategoriju A1...
nego je pitao sam za taj motor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju